Tyxo.bg counter
Лъв - хороскоп за март 2018

Март ще бъде много силен месец за вас, представители на зодия Лъв.  Делата ви ще вървят успешно, ще се запознаете с интересни хора, мнозина ще ви помагат. И вместо да се чувствате доволни, вие все нещо ще недоволствате, все нещо няма да ви достига и ще ви се струва, че някак си нещата не се развиват според очакванията и плановете ви. Внимавайте да не предизвикате с такова поведение гнева на близките си и колегите, които в един момент могат да реагират срещу постоянното ви мърморене, за което няма да има обективни причина.
Ако съумеете да погледнете по-реално на нещата, ще се убедите, че всъщност кариерата и бизнесът ви са във възход, че се отваря възможност да повишите жизнения си стандарт. Плюс това ще реализирате и значителни финансови печалби особено през втората декада от месеца.


Забравете гордостта си и се съветвайте с професионалисти, когато нещо не ви е ясно, за да не ви изиграе лоша шега самочувствието, че можете да се справите с всичко сами. Колкото и да сте добри в професионалната сфера, в която се изявявате, не забравяйте, че има някои тънкости, за които би било по-добре поне да чуете още едно мнение.
За хората на изкуството март ще бъде по-спокоен, но тези, чиято работа е свързана с търговия, туризъм, образование или медицина, ще бъдат много натоварени. Има опасност да се отдадете изцяло на деловия си живот и да забравите както близките си, така и грижата за себе си. Намерете един добър баланс между работа, семейство и грижа за собственото си здраве, за да не изпаднете в състояние на невероятна умора след 25-то число на месеца.
В последните дни на март е много вероятно да изпускате често нервите си безпричинно, ако не се възстановявате пълноценно. Тогава не влизайте в никакви конфликти, ако това е възможно за буйната ви природа, а най-добре ще бъде да си вземете няколко дни отпуск и да направите кратко пътешествие с хора, в чиято среда се чувствате уютно и спокойно.
Ако роднините ви настояват да правите ремонт в дома си през март, по-добре ще е да ги убедите, че това не е подходящо време за такъв вид дейности. Пари няма да ви липсват, но ще ви дойде малко повече да работите толкова активно и да се занимавате с домашни ремонти. Пък и в края на месеца ще е нужно да бъдете изключително внимателни към здравето си. Именно една тежка простуда би могла да остави трайни последици върху организма ви.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68