Tyxo.bg counter
Хороскоп - 20 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Този вторник ще е твърде напрегнат за вас във всяко отношение. Трудно ще работите с колегите си, а и всички около вас ще бъдат прекалено емоционални. Опитайте се да избегнете конфликтните ситуации, но не премълчавайте истината, за да не понесете после вие вината. От вас ще зависи дали работният колектив да приеме предложение за промени. Кажете си искрено мнението, но го аргументирайте добре. Вечерта почивайте в дома си, не е време за събиране с много хора. Трябва обаче да се предпазвате от остри забележки спрямо партньора си - иначе скандалът ще пламне изведнъж, а после ще съжалявате.

Телец – 21.04 до 21.05
Трудно ще изкарате този ден, ако не намерите поне малко време да напуснете работното си място и да си отдъхнете. Около вас всички са напрегнати, свръхчувствителни, включително и вие. Вършете само неотложната си работа, не проявявайте инициатива, не приемайте нови задачи. Вечерта обърнете внимание на близките си, говорете по важни за семейството неща, но избягвайте конфликтни теми. Старайте се да не давате оценки, да не критикувате. Неплатените сметки трябва да се изплатят, възможни са неприятности около тях.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Ако днес разумът ви казва едно, а интуицията друго – доверете й се. Решенията, над които мислите дълго, няма да са много логични, просто защото не сте в добра форма, докато интуицията ще ви води по верния път. Не споделяйте днес с колеги неща от личния си живот даже и да ви се иска да се похвалите с нещо. Вършете си работата, споделянето оставете за друг път. За вас ще е добре да прекарате вечерта с близки приятели.
Избягвайте да пилеете пари. Близки роднини ще имат нужда от финансова помощ, която трябва да окажете.

Рак – 22.06 до 22.07
Денят може да се окаже доста интересен за вас в служебен и личен план. Макар и да се чувствате напрегнати в емоционално отношение, трябва да се справите и да постигнете целите си за деня, иначе ще се почувствате още по-некомфортно. Не правете големи покупки през този ден. Вечерта прекарайте в дома си. Дори да ви се струва, че обстановката е малко напрегната, не обръщайте внимание на това. Постепенно всички ще се успокоят и ще прекарате приятна семейна вечер.

Лъв – 23.07 до 23.08
Днес ще бъдете твърде чувствителни към всякакви приказки по ваш адрес, а такива ще има. Не обръщайте внимание даже на критиката по отношение на вашата работа. Запазете самообладание, не проявявайте по никакъв повод агресивност. Не започвайте нищо ново днес, не правете големи покупки. Не пилейте пари. Ако усетите болки в ставите, не се плашете - всичко ще бъде само кратко неразположение.

Дева – 24.08 до 23.09
С малко повече усилия ще се справите с днешните си задължения, които са твърде много. Възможно е да се изнервите от бюрокрация, педантизъм и дори невежество на някои ваши колеги. Не критикувайте, а си свършете работата сами, без да търсите помощ. Склонни сте днес към разточителство, а не е време за това. Пазете се от травма в лактите.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес ще бъдете много чувствителни. Интуицията ви е силно изострена, доверявайте й се, особено ако трябва да вземете важни решения. Не допускайте да ви въвлекат в конфликти. Не заемайте ничия страна. Днес не трябва да започвате значими нови проекти. Не сключвайте сделки, ако не сте сигурни , че информацията ви е абсолютно вярна. Ще ви зарадва обаждане от добър приятел. Ограничете кофеиновите напитки.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Натоварен за вас ден във всяко отношение. Ще трябва да се заемете и с непредвидени задачи, а не се чувствате в добра кондиция. Много вероятно е да се преуморите до такава степен, че да не можете да се възстановите дълго време. Повече движение на чист въздух, разговори с близки и приятни хора ще ви разтоварят. Бързате да вземете някакво решение за семейството, но този подход ще доведе до грешки, а и до загуба на пари. Всъщност нищо не налага прибързаност освен вашето желание да се отървете от проблема, който пък не е толкова значим.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ще бъде значително напрегнат в делови и личен план. Въпреки всичко трябва да довършите най-важните си ангажименти и делови срещи. Не поемайте инициативата, действайте много внимателно, защото съществува риск от измами. Пак сте планирали значителни покупки, но няма да е лошо да ги отложите. Ако усещате, че не сте в отлично здравословно състояние, макар и да нямате все още сериозни проблеми, вземете мерки.

Козирог – 22.12 до 20.01
За вас деня ще е добър, макар че в някои часове ще се чувствате крайно разсеяни и изтощени. Енергията ви днес е на приливи и отливи. Ако около вас се заформи служебен конфликт, не се включвайте в него. Не са изключени главоболие, кратковременно виене на свят. Не бързайте да пиете лекарства, просто излезте малко на въздух.

Водолей – 21.01 до 19.02
Днешният ден ще бъде напрегнат за вас както в делови, така и в личен план. Имате нужда от сериозна почивка, но такава не се очертава през деня. Опитайте се да отхвърлите повече задачи, колкото и усилия да ви струва това. Не се поддавайте на емоциите си, тях оставете за вечерта. Вечерта няма да е добре да сте на шумни места.

Риби – 20.02 до 20.03
Ако в края на вечерта се почувствате изтощени, сами ще сте си виновни. Многото задачи ще изцедят силите ви. Не е нужно да сте перфекционисти на всяка цена. Разпределяйте правилно силите си.  Компенсация ще получите от задушевна среща с приятен партньор. Ограничете поне кофеиновите напитки.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68