Tyxo.bg counter
Хороскоп - 21 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Денят днес не е подходящ за нови начинания, нито за пътуване. Всички са значително напрегнати, а едновременно с това разсеяни, така че не можете да разчитате на качествена помощ от никого. Постарайте се да се съсредоточите и да свършите поне най-важното. Макар и да ви е малко трудно, не се включвайте в спорове, а от конфликти се пазете много. Вечерта прекарайте в дома си, занимавайте се с ваши дела и не се месете много в работата на другите. Пазете се от простуда. Възможно е да усетите странни болки в ставите. Увеличете приема на белтъчини.Телец – 21.04 до 21.05
Ще имате трудности по отношение на съсредоточаването в работата. Избягвайте всякакви пререкания, не спорете с хора, които на всяка цена искат да наложат своето мнение. Възможно е и вие да изтървете нервите си, а после да съжалявате. Вършете си своята работа, която и без това ще върви малко тромаво. Не се застоявайте в задимени и шумни помещения - това ще ви натовари с негативни емоции.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Най-добре ще е през днешния ден да си мълчите повече от друг път и да се опитате да свършите, доколкото ви е възможно, задачите си. Не обсъждайте с никого личните си планове. Ако усетите болки в гърлото, непременно посетете лекар. Не пийте напитки с лед. Не приемайте никакви лекарства без консултация с лекар, защото се очертават и стомашни проблеми.

Рак – 22.06 до 22.07
През този ден ще бъдете много чувствителни към ситуациите около себе си. Бъдете достатъчно разумни и отделяйте внимание само на позитивното. Не се задълбочавайте, ако чуете някои негативен коментар за себе си. Контактувайте само с хора, които са ви приятни. Не започвайте нови начинания, не пътувайте на далече. Очаква ви приятна изненада от близки хора.

Лъв – 23.07 до 23.08
Вчерашната тенденция на свръхчувствителност продължава и днес, но има голяма опасност да покажете и по-лошата страна от характера си. Не бъдете агресивни, нито прекалено властни. Не изисквайте от хората да мислят и действат като вас. В никакъв случай не ставайте безцеремонни – нито в дома си, нито на обществени места.  По-малко говорете на публични събирания.

Дева – 24.08 до 23.09
Днешният ден може да мине спокойно за вас, само ако се усамотите, но това е невъзможно за повечето хора. Прекалено напрегнати сте и има опасност да сте невъздържани и агресивни. Не влизайте в пререкания, бъдете толерантни към грешките на другите. Пазете се от травми, когато носите тежки предмети.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес ще бъдете много чувствителни.  Избягвайте конфликтите, няма да издържите и ще се разстроите допълнително. Прекарайте колкото може повече време на чист въздух и ще се успокоите значително. Ако ви боли глава, вие ви се свят, не бързайте да се притеснявате и не вземайте силни лекарства – всичко е временно. Яжте по-леки храни, ограничете кофеиновите напитки, не яжте много сладко.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Денят ще бъде много досаден за вас поради струпване на задачи, голяма част от които не присъщи за ежедневната ви дейност. Това ще ви изнерви, но се опитайте да приемете ситуацията. Не се дръжте грубо с колегите си, независимо дали те имат вина за ситуацията, или не. Ще дойде време, когато ще си кажете мнението. Избягвайте днес пътуванията. Шофирайте внимателно. Възможни са болки в ставите и очите, но нищо притеснително няма.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Този ден ще бъде напрегнат в делови и личен план. Струпва ви се прекалено много работа поради стечение на обстоятелствата. Това ще наруши вашите планове, но се мобилизирайте да се справите. Умората ще бъде забравена, ако вечерта сте доволни от постигнатото. Вечерта се отдайте на приятни занимания в домашна обстановка. Не приемайте гости и не ходете на гости. Мислете за себе си и за близките си.

Козирог – 22.12 до 20.01
За разлика от повечето хора вие няма да сте толкова напрегнати днес. Заемете се с ежедневните си дейности и се постарайте да не забелязвате колко нервни са колегите ви. Ако е възможно, им окажете помощ, без да я изтъквате на всеослушание. В любовния ви живот настъпва промяна, поохладнелите отношения се затоплят. Постарайте се да изясните първо на себе си искате ли да продължите с този партньор.

Водолей – 21.01 до 19.02
Макар и да не сте много в настроение за работа, не може да се каже, че тя ще ви затрудни днес особено. Предстоят ви рутинни задачи. Не предприемайте нищо ново. Хората, занимаващи се с умствен труд, ще имат интересни идеи, които все още не бива да се оповестяват. В любовния ви живот се очертават романтични моменти, но се пазете от темата ревност. Тя може да предизвика скандал.

Риби – 20.02 до 20.03
Денят за вас ще мине значително леко, ще свършите успешно задачите си. Не започвайте нови начинания, не правете планове. Пазете се от непочтени сделки и категорично ги отхвърлете. Денят е подходящ да се срещнете с приятели, но не допускайте да се стигне до конфликт, ако се разпалят страсти на тема политика или бизнес.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68