Tyxo.bg counter
Дева - хороскоп за март 2018

През март на 2018 вие, Деви, ще имате възможност да се убедите, че можете да се справите с много неща, за които дори не сте смятали, че са по вашите възможности. Ще импровизирате, ще намирате нестандартни решения. Не бива обаче да поемате големи рискове, а в интерес на истината няма и да ви се налага. В професионален план не се притеснявайте да търсите помощ за неща, които са извън вашата компетентност. От това няма да пострада авторитета ви на професионалист, защото всички са убедени, че вие си разбирате от работата.
Ще имате възможност в началото на месеца да стартирате нов проект, но бъдете внимателни, когато го представяте. Не се изхвърляйте с големи приказки и обещания, бъдете реалисти. Ще имате съмишленици и не е редно да ги въвеждате в заблуда, макар и да не влагате зла умисъл. Не занемарявайте текущите си задачи, само защото новото ви е по-интересно. Пазете основните си източници на доходи.


За хората, които се занимават с политика и социални дейности месецът ще бъде много успешен и те ще спечелят последователи. Бъдете навсякъде, където можете да намерите поле за изява и симпатизанти. По-трудно ще бъде за търговците и тези, които довършват своето образование. Крайната цел ще бъде постигната, но с много повече усилия. Не се отказвайте насред пътя.
В личните отношения на Девите се очертават различия за самотните и обвързаните представители на знака. След 5-ти март самотните Деви ще имат голям шанс да създадат една много романтична връзка, която за жалост няма да е дълготрайна. А тези с постоянен партньор трябва да са много внимателни как реагират на желанието на любимия си да прекарват повече време заедно. Не допускайте да се появи съмнение, че съвместният живот е скучен за вас и търсите разнообразие извън дома, това може да доведе до много сериозни разногласия и отчуждение помежду ви. Тъй като през месеца няма да имате много сериозни финансови притеснения, направете така, че да осигурите някое по-значително развлечение, което ще ви сплоти и ще покаже на партньора ви, че искате да му доставите голяма радост.
През март мъжете от зодията ще трябва да обърнат повече внимание на здравето си и то предимно на проблеми със стомашно-чревния тракт. Истината е, че трябва да обмислите проблема със своето хранене и дали не прекалявате с пикантни, тлъсти и тестени храни. Преяждането също трябва да се елиминира.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68