Tyxo.bg counter
Везни - хороскоп за март 2018

Вие, представители на зодия Везни, месец март на 2018 година ще преодолявате бюрократични спънки, ще доказвате пред колегите си своята правота и волята си за вземане на правилни решения. И ако сте на ръководен пост, постарайте се да правите това спокойно и без конфликти.
Въпреки че няма да е лесно, вие ще се справите и в края на периода ще отчетете успех както в професионален план, така и в създаване на едно полезно за вас обкръжение от съмишленици.
През месеца много хора ще потърсят и помощ от вас. Не отказвайте. Използвайте опита и знанията си да помагате на по-младите си колеги. Това ще укрепи авторитета ви, а и вие ще изпитате удовлетворение, че знанията ви са полезни за мнозина. Това до голяма степен ще намали напрежението от ежедневната работата.


Ако ви поканят да участвате в нов значителен бизнес проект, не отказвайте. Ориентирайте се по-обстойно и се включете. Ползата за вас ще е голяма. Предимно ще ви удовлетворят новите контакти, а и е много вероятно задгранично пътуване, по време на което ще се чувствате отлично. Въобще краят на месеца ще бъде значително по-благоприятен за кариерата ви, отколкото първата половина на периода.
В дома ви често ще се налага да си припомняте израза "търпение и пак търпение", тъй като близките ви изведнъж ще решат, че неотложно се нуждаят от вас за какви ли не домашни дейности. Владейте се, не бъдете груби, но и не позволявайте да ви въвлекат в селскостопански и ремонтни дейности. За вас сега ще е важно да сте на ниво в професионалната си кариера.
Пазете се през месеца от простуда и инфекции. Няма да е лошо да подсилите имунната си система, защото ще сте едни от първите, които ще почувстват пролетната умора.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68