Tyxo.bg counter
Скорпион - хороскоп за март 2018

През месец март на 2018 вие, Скорпиони, ще имате възможност да промените някои неща в живота си. Колкото и да обичате всичко да ви е ясно, да сте си направили точно плановете, вие сте и човек на изненадите и приключенията, така че сега е времето да предприемете някое внезапно пътуване, да създадете нови приятелства, независимо, че в делови план ще бъдете много ангажирани. Вярно е, че ще имате и много работа, но каквито и усилия да положите, няма да достигнете някакви небивали висоти, следователно можете да се позабавлявате. Първата десетдневка на месеца, ще е по-спокойна в емоционален план, затова се опитайте през нея да свършите повече от деловите си задачи.


След 10-ти на работното си място не си позволявайте да изоставяте задачите, но и не предприемайте стъпки за стартиране или включване в нови проекти. Има вероятност да бъдете разочаровани и после да се чудите как да се откажете от едно подобно начинание. Проверявайте лично всички документи, под които слагате подписа си. Не инвестирайте пари в големи начинания и не търсете заеми по никакъв повод. За вас ще е най-добре през този месец да не се товарите с прекалено много допълнителна работа и да щадите както физиката си, така и нервната си система. Избягвайте и излишни разправии с колеги, не се месете в чужди конфликти дори някой да се опитва да ви приобщи към своята кауза.
Ще бъдете с много изострена чувствителност, има опасност да се поддадете на меланхолични пристъпи. В дома си е много вероятно да се чувствате самотни и неразбрани, но не правете проблеми от това. По-добър вариант ще е да намерите начин за разнообразяване на ежедневието си, да пътувате. Избягвайте големи компании, но и не се затваряйте в себе си. Бъдете по-често на открито. След 27-мо число на месеца вече ще бъдете с много по-оптимистична нагласа. Месецът няма да е много лесен за вас, но когато в края му си направите точна равносметка, ще установите, че всъщност нищо неприятно не ви се е случило реално.
Ще трябва да се погрижите и за очите си, особено ако чувствате непрекъснато главоболие след по-дълго четене или работа с компютър.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68