Tyxo.bg counter
Стрелец - хороскоп за март 2018

Стрелци, за вас месец март на 2018 година няма да е особено труден и по-важно е, че ви се предоставя възможност да организирате личните и служебните си дела по свое усмотрение. Както сметнете за добре, така подредете ангажиментите си, но не забравяйте, че е нужно лично да контролирате как се движат плановете ви.
Хората, които отдавна мечтаят да сменят работното си място, биха могли да сторят това през този месец. Не прибързвайте обаче и не се ръководете само от желанието си за нова обстановка и нов колектив. Това може да донесе някои загуби, а и не е сигурно, че новата работа ще ви удовлетворява абсолютно. А няма да имате възможност да се върнете на предишната си работа, дори да имате подобно желание.


Месецът ще позволи на мнозина да се убедят, че не умеят добре да се справят с парите си. Такива няма да ви липсват, но лошото разпределение на средствата може да ви постави в зависимост от партньори или колеги. Не е желателно да вземате заеми. По-добър вариант е да работите само с лични средства, а да ограничите малко разходите за удоволствия.
През март има голяма вероятност да усложните отношенията си с роднини и некоректни партньори. Сблъсъкът може да доведе до сериозни конфликти, особено ако работите или живеете с хора, значително по-възрастни от вас. Бъдете по-толерантни, защото за недоразуменията определено ще имате и вие вина, колкото и да не ви се иска да признаете това.
В сферата на любовта всичко ще е спокойно. Самотните Стрелци няма да имат възможност за нови връзки, но пък ще бъдат в приятни компании на хора от противоположния пол на работното си място. Ако сте весели и приветливи, поне ще спечелите много симпатии и приятелства.
Здравето ви ще е в добро състояние, но е наложително да спазвате една балансирана диета. Пазете се от инфекции в края на месеца.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68