Tyxo.bg counter
Козирог - хороскоп за март 2018

Месец март за вас, представители на знака Козирог, ще е свързан с много грижи и задължение, някои не съвсем приятни, но неизбежни. Като цяло обаче месецът ще се окаже успешен за бизнеса и кариерата ви. Само не бързайте да вземате решения, а добре обмисляйте всеки свои ход, особено когато ще започвате работа с нови партньори. Бъдете максимално реалисти. Не се лакомете за бързи печалби, не бъдете безкрайно доверчиви. Проверете дали всичко казано от новите ви познати е точно както се опитват да ви го представят. Не е задължително умишлено да ви мамят, може и те самите да са жертва на наивността си или на желанието да приемат някои неща за истина, без да са си направили труда да проверят получената информация напълно.  Не поемайте риска да се впуснете в авантюристични проекти, за да не понесете много голяма финансова загуба.


Ако сте служител във фирма, преценявайте какви обещания ви дават. Усетите ли опит за заблуда, реагирайте своевременно и покажете, че сте наясно с истинската ситуация.
Ще имате достатъчно сигурни доходи и не ги залагайте на карта. Старайте се да се простирате според чергата си, не ламтете за много пари и ще си осигурите един спокоен във финансово отношение месец.
Хората, които се занимават с изкуство, с образование и наука, няма да са много успешни в материално отношение, но ще положат едно добро начало за бъдещата си реализация, с която ще дойдат и пари.  По-важни са контактите, включването в различни дейности и утвърждаването на една стабилност, която ще се отплати още през следващите пролетни месеци.
Избягвайте да се занимавате с въпроси за имоти, които засягат роднинското ви обкръжение. И въобще не е време за търговия с имоти през март. А от друга страна един подобен опит ще ви донесе и неприятности в роднинския кръг.
През месеца ще имате силна потребност от любов, но внимавайте къде я търсите. Има опасност да нараните любимия човек с някои свои необмислени флиртове, а и с изневери. От подобни грешки можете да загубите много.
Необвързаните Козирози могат спокойно да се отдадат на любовните си мераци – най-много да претърпят поредното разочарование, но за тях подобни емоции са полезни.
През месеца могат да се обострят стари ставни заболявания. Проблеми може да ви създаде и стомахът, ако се храните безразборно по заведения, чиято кухня се отличава с недотам добра хигиена. Бъдете по-прецизни в избора на храни.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68