Tyxo.bg counter
Хороскоп - 22 - февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Още от началото на работния ден ще трябва да се мобилизирате и да работите доста интензивно. Приемете нещата такива, каквито са и дайте всичко от себе си за успеха на колектива. Не проявявайте критичност към другите, следете за точността на своята дейност. Ако имате неплатени сметки, оправете ги. Не задлъжнявайте днес към никого с нищо.Телец – 21.04 до 21.05
Няма да се чувствате в добра кондиция за работа, но нямате избор – трябва да изпълните служебните си задачи. Нещо повече – ще се наложи да поемете и чужда работа. Изплатете навреме битовите си сметки и дълговете си. Възможни са големи неприятности заради закъснели плащания.

Близнаци – 22.05 до 21.06
През целия ден ще имате неприятното усещане, че се занимавате с безсмислени и ненужни на никого дейности, но все пак си вършете работата според изискванията. Могат да ви оценяват и най-малката ваша небрежност ще ви донесе неприятности. Не прекъсвайте връзките си с хора точно днес, дори точно обратното – създавайте нови контакти и приятелства.

Рак – 22.06 до 22.07
Денят ще е добър за вас, ако не се конфронтирате с колеги и близки. Не обръщайте внимание на клюките около вас. Свършете си много отговорно работата. Хората на изкуството днес ще имат много успешни начинания. Вероятни са и публични признания за работата им. В любовния живот се очертава напрежение. Опитайте се да владеете нервите си и да не изричате излишни думи.

Лъв – 23.07 до 23.08
През целия ден ще бъдете много ангажирани ще се наложи да помагате и на колегите си. Такива са обстоятелствата и трябва да ги приемете без излишни коментари. Работата ви ще бъде оценена от останалите членове на екипа ви много положително.

Дева – 24.08 до 23.09
Денят ще е много резултатен в делови план, въпреки че може и да се изморите много. В края на работното време ще сте удовлетворени от постигнатото, от оценките на колегите си и най-вече от своите умения да вземате решения.

Везни – 24.09 до 23.10
Денят ще е много натоварен с делови задачи и ще се почувствате изморени още до обяд. Намерете сили и изпълнете всички свои задължения. Не влизайте в пререкания с колеги и началници. Възможно е да ви правят атестация.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Този четвъртък ще е относително спокоен за вас, макар че ще имате много разнообразни задължения. Малко сте изморени, но трябва да довършите всички започнати задачи. По обяд си позволете по-сериозна почивка, а в следобедните часове се заемете със задачи от лично естество. Не пръскайте пари, а изплатете задълженията си.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Няма да сте много активни в делови план, повече ще се занимавате със задачи от лично естество. Бъдете търпеливи и деликатни, ако искате да ви отвърнат със същото. Не си въобразявайте, че всяка стена може да се бутне с рога. Ако ви предстои пътуване, не влизайте в конфликти с представители на властта.

Козирог – 22.12 до 20.01
Още от сутринта си направете план за действие през деня, тъй като ви се струпват много задачи от служебно и лично естество. Оставили сте някой дела за последния момент и сега сте притиснати от сроковете. Не нервничете, а създайте по-добра организация и ще се справите.

Водолей – 21.01 до 19.02
Очаква ви един ден, изпълнен с много задачи и противоречиви чувства. Не се отдавайте на тягостни размисли, а планирайте внимателно действията си. Не оставете нещата да вървят от само себе си, няма да се получи. Днес внимавайте какви познанства създавате. Някои недобронамерени хора ще се опитат да се възползват от служебно ви положение под маската на приятелство.

Риби – 20.02 до 20.03
Много натоварен ден в делово отношение. Самите вие ще бъдете напрегнати, но помнете, че трябва да работите точно и бързо. Сроковете ви притискат и няма време за пилеене. Днес не се поддавайте на провокации от страна на по-възрастна колежка. Най-добре ще е въобще да не обръщате внимание на клюки и дребнави подмятания.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68