Tyxo.bg counter
Хороскоп - 23 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Последният петък  на февруари ще бъде значително спокоен за вас. Само не се поддавайте на провокации и обещания за лесни печалби. Бъдете отворени за делови предложения, но и много внимателни. Ако някой ви дразни с поведението си, не правете забележки, не влизайте в конфликти. Просто го игнорирайте или напуснете тази среда.Телец – 21.04 до 21.05
От сутринта ще сте малко изнервени и напрегнати, но постепенно ще се увлечете в работата си и ще се успокоите. Няма да промените настроението на другите около себе си, но можете да избягвате конфликтната среда. Колкото и да ви е неудобно, откажете да дадете пари на заем, ако ви помолят през този ден за това.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Няма да се чувствате много енергични и това ще е причина за известна разсеяност и раздразнителност. Не вършете дейности, които са свързани с поемане на риск. При положение, че изпаднете в ситуация да се налага спешно решение, се постарайте да си осигурите максимално допустимо време за размисъл. Положително ще ви влияе общуването с близките хора, докато с непознати няма да ви е приятно да контактувате. Все пак не проявявайте излишна агресивност.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес денят може да ви предложи голямо разнообразие от положителни емоции, но трябва да се настроите позитивно. На служебното място ви чакат приятни изненади, работата ви ще е успешна, ще получите признание от колегите си. Не отклонявайте покани за разговори и почерпка, може да пропуснете важна информация, а няма да е излишно да укрепите позициите си в колектива. Денят е подходящ за посещение на кино, театър, концерт.

Лъв – 23.07 до 23.08
Днес е много вероятно да влезете в остри сблъсъци с хора от работния ви колектив. Не допускайте това да ви разстрои и да обърка плановете ви за деня. Вечерта вече ще бъдете в по-добра кондиция и можете да си  позволите една приятелска сбирка.

Дева – 24.08 до 23.09
Не се опитвайте да изпълните всички делови задачи, които сте планирали и които ще възникнат инцидентно. Няма да ви се отдаде да се справите с всичко, но ако бъдете максималисти, е вероятно да седите дълго след работното време в службата. Не се ядосвайте и не обвинявайте никого, а помислете дали си струва да хабите толкова нервни за служебни работи. Следете кръвното си, ограничете алкохола.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес не бъдете крайни в решенията си. Проявете гъвкавост, реагирайте бързо и точно и ще постигнете значителни успехи в делови и личен план. Ако сте на ръководен пост, бъдете по-щедри към подчинените си. Дайте им възможност да си отдъхнат през този ден, но все пак не прекалявайте с демократизма си.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Денят за вас ще е изпълнен с положителни емоции. Каквото започнете, ще се увенчае с успех. Физическата ви и емоционалната ви енергия са на високо ниво. Това не означава да стоите до късно на работното си място, затънали в служебна работа.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Не хабете излишно нервите си днес дори нещо да не се развива по плановете ви. Нищо кой знае какво няма да се случи, ако отложите някои задачи за следващата седмица. По-важно е да приключите месеца с изчистени финансови задължения. Погрижете се за здравето си, ако вече са на лице някои здравословни проблеми.

Козирог – 22.12 до 20.01
Имате много делови ангажименти и ако успеете да ги изпълните в рамките на деня, ще се радвате след време на резултатите. Предстои ви делова среща, на която трябва да покажете и докажете своята компетентност. Бъдете решителни и убедителни в аргументацията си. Следобед можете да се отдадете на почивка. Осигурете си и леко физическо натоварване.

Водолей – 21.01 до 19.02
Ако от сутринта преодолеете некомфртното си здравословно състояние, можете да изкарате един много успешен  ден. Не се чувствате в идеална форма, но просто сте малко изморени. Имате няколко важни ангажимента, изпълнете ги бързо и точно, а след това почивайте.

Риби – 20.02 до 20.03
Ще реализирате плановете си за деня само ако сте решителни и устоявате правилата си на работа. Не се разколебавайте, ще съжалявате по-късно, че сте позволили да ви внушат чужди мнения.  Очертава се една много романтична вечер с любимия човек.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68