Tyxo.bg counter
Водолей - хороскоп за март 2018

За вас, Водолеи, хороскопът за март показва, че периодът ще бъде определено много спокоен. Самите вие ще се чувствате бодри, изпълнени с енергия, ще гледате оптимистично на всичко, което се случва около вас.
Ще кипите от желание да променяте обстановката около себе си и то само защото ви  се иска нещо да сътворявате, да разнообразявате и да се забавлявате. Все пак се съобразявайте с околните, за да не ги раздразните с това, че нарушавате техния ред. Поне се консултирайте с тях, ако промените ги засягат.
Що се касае до деловите ви планове, те ще се реализират успешно, макар и с известни закъснения в някои моменти. Занимаващите се с търговия, медицина, науки и образование ще имат възможност да докажат големия си професионализъм и ще получат признанието на по-висшестоящите в йерархията.


Най-благоприятна ще е втората декада на месеца. Големи материални печалби не се очертават, но приходите ви ще са достатъчни, за да си позволите значителен лукс, а и да направите вложение в нова техника и мебели за дома.
В отношенията си с колегите няма да имате проблеми, освен ако от високомерие не засегнете някого на лична основа. С любимия човек обаче не всичко ще върви гладко. Много са вероятни конфликти на основа ревност от ваша страна, както и по въпроси, свързани с промени в дома ви. Вече споменахме, че не бива да преустройвате всичко около себе си, ръководени само от личните си вкусове. Не правете и постоянно дребнави забележки на любимия. Ако нещо ви дразни толкова много, че да не можете да го изтърпите, проведете един сериозен разговор по въпроса, вместо постоянно да натяквате това-онова.
Самотните Водолеи могат да създадат една хубава връзка през този месец, но трябва да забравят личностния си егоизъм, да не говорят все за своите проблеми, защото бързо ще досадят на съответния човек, към когото имате интерес.
Към здравето си бъдете по-внимателни, особено ако имате главоболие, виене на свят, странни болки в гръбнака. Контролирайте редовно кръвното си налягане и проверете нивата на кръвната захар в организма.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68