Tyxo.bg counter
Риби - хороскоп за март 2018

През месец март на 2018 година вие, представители на зодия Риба, ще преживеете някои стресови ситуации. Само ви напомняме, че стресът може да бъде и положително явление, за да не се стресирате още при първите редове. Ще ви се случват неща, които ще оцените като необичайни и ще се вълнувате повече от обикновено. Първо, с каквото се захванете, ще върви с лекота, та чак ще се учудвате как толкова лесно се случват нещата около вас. Второ, много хора ще ви предлагат помощ даже без да сте ги молили за подобно нещо. И трето – самотните Риби е вероятно да срещнат своята голяма любов, която да завърши към есента с евентуален брак.

 


От друга страна бързината при смяната на ситуациите около вас ще ви създава известно напрежение. Ако не съумеете да канализирате работата си, е възможно да не я свършите на ниво. Затова ще е по-добре да планирате основните си задължения и да не изоставяте задачите си, а да ги отмятате своевременно. Така ще си осигурите спокойствие и извънредните събития няма да ви довеждат до свръхнапрежение. Не отказвайте предложената помощ, но помнете, че и вие трябва да помагате на хората, които търсят вашето съдействие.
Ще бъдете изненадани и от значителните финансови приходи през месеца, но не се поддавайте на желанието да харчите безконтролно. По-важно е към този съвет да се придържат младите жени, които ще бъдат много въодушевени от паричните средства, които изведнъж ще се изсипят в ръцете им.
Дори да сте повишили теглото си през зимата, няма да е добре през март да спазвате строги диети, тъй като ще имате често чувство за умора, ще ви боли глава, а не е изключено да усетите и колебание в кръвното. Прекарвайте повече време на чист въздух, но се пазете от простуда, особено ако имате проблеми с дихателните органи.

 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68