Tyxo.bg counter
Хороскоп - 24 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Съботният ден ще е успешен, ако от сутринта не ви обхване лошо настроение и не започнете да се заяждате с близките си, без да има сериозен повод за това.  Не бъдете много подозрителни, ревниви и себични. Денят може да ви донесе приятно и успешно пътуване, мили срещи с роднини и приятели. Добре ще е да посетите някакво интересно място с близките си. Не подценявайте капризите на времето и пазете гърлото си от простуда.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес интуицията ви ще бъде изключително силна. Ще долавяте много интересни неща у околните, но запазете на всяка цена доброто си настроение. Ако се натъкнете на дребни лъжи, не ги коментирайте.Те не целят някой да се облагодетелства, а да направят деня на всички ви по-интересен. Посетете възрастни роднини, дайте им възможност да споделят проблемите си, но помнете – само слушайте, не се вживявайте в това. Не претоварвайте гърба си.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Денят ще ви донесе противоречиви емоции. Ще изпитате големи радости и удовлетворение, а от друга страна ще се ядосате от информация, която касае клюки по ваш адрес. Не си разваляйте настроението, авторитетът ви не е застрашен от нищо. Радвайте се на хората около вас и им дайте възможност те от своя страна да се радват на компанията ви.

Рак – 22.06 до 22.07
Днешният съботен ден ще бъде много щастлив за вас, ако самите вие не го развалите с някои неудачни свои идеи. Отвсякъде ще ви ограждат добронамереност и обич. Излъчвате особено очарование и ще печелите симпатии. Особено привлекателни ще са днес мъжете от зодията. Занимавайте се само с интересни за вас неща, посетете роднини, дарете ги с вниманието си.

Лъв – 23.07 до 23.08
Денят ще е добър за вас, ако обърнете повече внимание на личните си дела. Забравете работата поне за миг. Посетете роднини, поговорете с тях за семейни проблеми. Не си въобразявайте, че някои има лоши намерения спрямо вас. Това е само във вашата глава, защото ще сте мнителни в този ден.

Дева – 24.08 до 23.09
Днешният ден ще ви донесе изобилие от емоции – от много радост до скептично настроение. Няма причина да се поддавате на лоши настроения. Започнатата работа трябва да се довърши в рамките на деня, избягвайте да полагате начало на значими начинания. Пътуванията ще са приятни и успешни, ако не си измислите повод за ядосване.

Везни – 24.09 до 23.10
Ако започнете деня с кавги, така и ще го завършите, а всъщност това може да е един много положителен ден за вас. Успешно ще се справите с много битови и делови задачи, ако се настроите позитивно. Срещнете се с роднини и приятели. Ако почувствате виене на свят, не се притеснявайте, но си спомнете, че малко излизате на чист въздух.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Много добър ден за посещение на роднини, разговори с близки хора. Ако сте семейни, обърнете внимание днес на децата си. И те, и вие имате нужда от задушевни разговори, а и трябва да помислите за някои бъдещи дейности на младите.  Денят е много подходящ за разходка в природата и леки физически занимания. Пазете се от вирусни инфекции.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят е добър за вас в личен план, забравете за малко деловите си задачи. Посетете по-възрастни роднини, поговорете с тях. Имате голям авторитет сред близките си хора, така че им покажете добрата си страна. Хората на умствения труд днес ще бъдат обхванати от творческо настроение и ще имат твърде странни идеи, но повече от тях ще са в областта на мечтите.

Козирог – 22.12 до 20.01
Прекалено емоционални ще сте през целия ден и трябва да се предпазите от тъжни мисли, агресивност, дребнавост. Постарайте се да държите под контрол емоциите си и ще имате един успешен ден. Ако сте човек на изкуството, ще творите със замах, ще  изпитате задоволство от себе си, но не се възгордявайте. Оставете другите да ви оценят.

Водолей – 21.01 до 19.02
Денят ще бъде успешен за вас, а ако се занимавате с умствен труд, дори ще е много ползотворен. Заредени сте с положителна енергия, очаровате околните, но не прекалявайте. Прекарайте по-голямата част от деня със семейството си, а привечер се срещнете със стари приятели.

Риби – 20.02 до 20.03
Днес сте настроени за интелектуална дейност. Денят ще е много положителен за хората, които се занимават с наука и изкуство. Ще ви хрумнат много интересни идеи, запишете си, не всички ще бъдат възможни за реализация, но не трябва да губите интересното зрънце в тях. Намерете малко повече време за спорт.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68