Tyxo.bg counter
Хороскоп - 25 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще ви донесе приятни моменти в общуването с близките. Някои разговори ще ви накарат да се замислите, че трябва да сте по-демократични към разбиранията и проявите на децата си. Не спорете излишно с любимия човек.Телец – 21.04 до 21.05
Много е вероятно да проумеете днес, че сте загубили контрол над някои ситуации в дома си. А може би така ви е било изгодно? Тогава не се сърдете, че близките ви вземат решения, без да ги съгласуват с вас.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Насладете се на собствените си постижения, но не изтъквайте пред околните заслугите си.  Те така или иначе ви ценят високо. Покажете повече уважение към мнението на любимия човек по някои семейни проблеми.

Рак – 22.06 до 22.07
През изтеклата седмица не сте довършили важна работа, от която зависи кариерата ви. Налага се да поработите в неделния ден, но при добра организация ще ви остане време и за почивка.

Лъв – 23.07 до 23.08
Днес ще общувате трудно с близките си. Все нещо ще ви дразни, но не е нужно да бъдете резки и груби. Постарайте се по-деликатно да покажете несъгласието си особено по някои изказвания на любимия човек. Той не ви мисли злото, просто си има свое мнение.

Дева – 24.08 до 23.09
Ще имате прекрасни планове за деня. Лошото е, че някои от тях просто няма да бъдат задвижени. Така става, когато мечтите надделеят над реалността. Все пак се опитайте да свършите по-важните неща за дома си.

Везни – 24.09 до 23.10
Бъдете много енергични в този ден, ако искате да изпълните всичко, което сте обещали на близките си. Това не означава припрени. С каквото се захванете, трябва да го изпълните много на ниво.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Вземете се в ръце още сутринта. Трябва да се справите с апатичните си настроения и да не се усамотявате за целия ден. Това само ще влоши емоционалния ви баланс. Добър вариант ще бъде да предприемете една дълга разходка.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Трябва да си направите добри разчети на времето за този ден. Ако не се заемете с това още сутринта, накрая ще установите, че сте мислели да свършите много неща, но сте отложили почти всичко, а деня сте прекарали пред компютъра и телевизора.

Козирог – 22.12 до 20.01
Малко скучен ден за вас, но вие сте си наумили, че днес ще почивате на 100%. Би трябвало да си спомните, че подобни решения ви довеждат до пълна скука и започвате да си търсите с кого да се заядете. Още сутринта си намерете някакво смислено занимание, вие сте човек на действието, а не на излежаването.

Водолей – 21.01 до 19.02
Пътуване в неделния ден е добър вариант за вас. Срещите с приятели и близки няма да се развият по плановете ви, но нищо не зависи от личните ви решения. Една интересна книга също ще бъде добро развлечение.

Риби – 20.02 до 20.03
Ще се наложи да направите избор между два варианта за прекарване на неделния ден. Каквото и да решите, се постарайте да бъдете мили с хората около себе си. Това ще ви накара да се чувствате добре.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68