Tyxo.bg counter
Хороскоп - 26 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ви ще е успешен, особено ако сте от хората, които бързо съобразяват как да реагират на всяка ситуация. Съумеете ли да потиснете желанието си да правите забележки на близките си и се включите в семейните задачи, можете да смаете всички с чара си днес. Идеите ви ще бъдат оценени. Не флиртувайте  в този понеделник с непознати, може и да се затрудните после да се отървете от тях.Телец – 21.04 до 21.05
Не пропускайте важна информация, засягаща бизнеса ви. Понеделникът може да ви изненада с някои неотложни задачи. Бързо реагирайте. Всеки пропуснат шанс днес ще ви донесе загуби в материално отношение. Дайте възможност на партньора си в семейството да мотивира някои свои решенията, а не ги отхвърляйте веднага. Пазете се от падания, травмите могат да са сериозни.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Заредени сте с много положителна енергия. Ще оказвате върху всички много магнетично въздействие. За жените този ден ще бъде особено романтичен, ако забравят да правят неуместни забележки на партньора си. Важно е да се освободите от всякакви черни мисли и да гледате с оптимизъм на някои промени в дома си. Вълнува ви получена новина за посещение от близък човек, с когото ви делят големи разстояния.

Рак – 22.06 до 22.07
За вас денят ще премине успешно на всички фронтове. Околните ще са като омагьосани от магнетизма ви и ще се стараят да ви помагат и дори да ви угаждат. В отношенията си с интимния партньор трябва да сте по-внимателни. Не се опиянявайте от вниманието на всички към вас и не го пренебрегвайте по никакъв повод.

Лъв – 23.07 до 23.08
Успешен ден за вас. Ще срещнете разбиране от всеки, с когото се налага да общувате. Вие самите, макар и доста натоварени със семейни задачи и делови, ще изявявате готовност да помагате на околните. Въобще за вас понеделникът ще бъде един приятен момент, още повече че не сте на работа.

Дева – 24.08 до 23.09
Денят ще е много успешен за вас. Ще се запознаете с нови хора, които могат да ви дадат правилни съвети и да почерпите опит от тях. Направете си равносметка какво предстои да свършите през  седмицата и се подгответе. Ще се срещнете случайно със стари приятели, а това ще ви развълнува и ще предизвика у вас мили спомени.

Везни – 24.09 до 23.10
Заредени сте днес с позитивна енергия, но нямате голямо желание да се занимавате със скучни работи. Повече ще ви привличат интересните разговори, ще мечтаете и планирате приключения. Все пак се организирайте и свършете неотложното. Пазете се от хора, които явно са носители на вирусни заболявания.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Днес ще бъдете доброжелателни към всички и ще получите като отговор същото от околните. Денят предвещава успешни творчески начинания за вас. Очаквайте гости, чието присъствие ще ви зарадва много. Не сте длъжни да давате обяснения на никого за свои постъпки, така че въобще не се вълнувайте от подобен проблем.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Ще бъдете заредени с много положителна енергия и желание да творите. Днес можете да осъществите успешно пътуване, по време на което предстоят интересни запознанства. Не пропускайте важна информация, ще дойде време да ви потрябва. Не се връщайте към стара любовна връзка - излишно напрежение ще е.

Козирог – 22.12 до 20.01
Денят ви ще зависи от вашата лична нагласа. Постарайте се да го направите интересен, за да не изпаднете следобед в крайно раздразнително настроение само защото ви е скучно. Дългоочаквана от вас хубава новина ще пристигне привечер. Добре ще ви се отрази малко физическа дейност, но не претоварвайте гърба си.

Водолей – 21.01 до 19.02
През днешния ден ще сте настроени романтично, ще мечтаете за любимия човек, но ще трябва търпеливо да изчакате вечерта. Погрижете се да не останете само с мечтите си. Бъдете търпеливи, не прибързвайте. Не пренебрегвайте деловите си задачи. Не харчете големи суми, но можете да си позволите някакъв мил жест към партньора.

Риби – 20.02 до 20.03
Днес ще бъдете много емоционални. Мобилизирайте се все пак и свършете нещо, защото може да ви сполети недоволство от страна на колегите ви. Ако наистина не ви се занимава с някои задачи, намерете си достатъчно приемливо извинение.  Денят е подходящ за пътуване,  за нови запознанства.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68