Tyxo.bg counter
Хороскоп - 27 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
В този вторник всичко ще ви върви лесно, но внимавайте да не подцените значително важна работа и да допуснете груби грешки. Вашите професионални качества ще бъдат оценявани много внимателно, тъй като предстои промяна на заплатата ви. Има вероятност да създадете нова връзка, но не възлагайте големи надежди на това запознанство. Много добре ще е за вас, ако в този ден започнете редовни спортни занимания.

Телец – 21.04 до 21.05
Притискат ви много задължения на работното място. Трябва да се вместите в определени срокове. Планирано служебно пътуване днес няма да даде очакваните резултати и ще се наложи пак да пътувате след няколко дни. Очакваните от вас финансови приходи ще се забавят и това ще ви разгневи. Сдържайте яда си и не си позволявайте да раздавате оценки. В дома ви също има известно напрежение и то е по ваша вина.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Изведнъж ще ви затрупат непредвидени задължения. Това ще ви изнерви твърде много, но по-добре ще бъде да се заемете веднага с работата вместо да коментирате кой какво трябва да върши. Помислете дали не сте забравили нещо важно, което сте поели като ангажимент към близките си. Има опасност да пропуснете и някакъв важен срок. Вечерта си останете вкъщи и просто почивайте. Обърнете внимание на здравето си – занемарили сте хронично заболяване, но то ще напомни за себе си.

Рак – 22.06 до 22.07
Предстои ви един изпълнен с емоции ден. Бъдете достатъчно прозорливи и се възползвайте от положителното отношение на колегите ви. Така ще се поразтоварите от многото работа. В личния ви живот предстоят промени. Вероятно е да създадете една много интересна връзка, която може да прерасне в нещо по-сериозно. Важно на този етап е да не бързате.

Лъв – 23.07 до 23.08
Много натоварен ден се очертава за вас, а енергията ви няма да е на висота. Потърсете помощ, за да не се изнервите, че не успявате да свършите задълженията си. В дома ви ще цари някакво неразбирателство, постоянно ще влизате в пререкания с интимния си партньор. Има опасност нещата да загрубеят, ако не намерите по-тактичен подход за помирение.

Дева – 24.08 до 23.09
Още от сутринта прегледайте ангажиментите си и ги подредете по важност. Не оставяйте нищо важно за следващия ден, тъй като ви контролират и оценяват внимателно. Предстои ви среща с влиятелен човек, чието мнение за работата ви може да промени служебната ви кариера. Добре ще е да се погрижите по-сериозно за външния си вид.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес е подходящ ден да работите съвместно с колеги, да търсите компетентни оценки, когато не сте съвсем убедени, че действате правилно. Важно е да завършите работата си в срок и да докажете професионализма си. Можете да стартирате нови проекти, особено ако са свързани с образование, наука, спорт или са в сферата на услугите. Денят е добър за това.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Мобилизирайте се от ранните часове на деня и свършете всичко, за което имате поставен срок днес. В този вторник ще сте значително по-спокойни от предишните дни, ще имате енергия за работа. Колкото и да не държите на повишение, не е лошо да се постараете и да се представите добре при евентуална проверка. Вечерта си осигурете поне час за разходка сред природата – ще ви се отрази отлично. Въобще започнете по-често да прекарвате поне час-два навън.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Ще работите с лекота. Бързо и точно ще реализирате идеите си. Ще бъдете оценени високо в службата си. Не се подвеждайте от обещания за лесни печалби. Денят е подходящ за спортни занимания. Можете да започнете диета за отслабване, можете да проведете процедури за разкрасяване. Погрижете се за малко романтика в отношенията с интимния си партньор тази вечер.

Козирог – 22.12 до 20.01
На работното ви място ще ви чакат купища задачи, но някои от тях просто не са ваше задължение. Не се наемайте да вършите всичко вие. Работете с колегите си, разпределете правилно усилията си и се съсредоточете върху най-важното. Бъдете търпеливи спрямо по-възрастните от вас, дори да работят по-бавно. Не допускайте никакъв конфликт и се опитайте да запазите добрия тон. Вечерта бъдете в дома си и помислете как да зарадвате любимия човек – много монотонно я карате напоследък.

Водолей – 21.01 до 19.02
През този работен ден ще се наложи да помирявате колегите си, но не вземайте открито ничия страна. Останете безпристрастни и деликатно се опитайте да постигнете мир и разбирателство. Трябва да се заемете с важни проблеми на семейството ви. Твърде дълго ги отлагате и накрая е възможен голям конфликт.

Риби – 20.02 до 20.03
На работното ви място ви очакват много изненади, които ще породят смесени чувства у вас, но не бързайте. Повече се грижете какво мисли прекият ви ръководител, от когото зависи наближаваща промяна на работната ви позиция. Вечерта ви очакват изненади и в дома ви, но те със сигурност ще са много приятни.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68