Tyxo.bg counter
Хороскоп - 28 февруари

Овен – 21.03 до 20.04
Няма да се чувствате комфортно днес на работното си място. Ще ви дразнят някои решения на началниците, празните разговори на колегите ви. Всъщност вие не сте в отлично здравословно състояние и е редно до вечерта да вземете мерки. Постоянното чувство за умора може и да не е толкова безобидно. Вечерта си останете в дома, уединете си и си починете добре.Телец – 21.04 до 21.05
Днес трябва да бъдете малко по-тактични на работното си място. Дразните колегите си със своята несъобразителност и постоянни коментари на всичко, включително и на проблеми, които не ви засягат. Старайте се да си вършите съвестно работата, защото около вас облаците се сгъстяват. Вашата словоохотливост може сериозно да ви навреди. В дома ви също назрява напрежение по повод финансов проблем.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Внимавайте какво говорите и какво обещавате днес. Има голяма вероятност да постъпите твърде глупаво, за което после ще съжалявате горчиво. Не давайте възможност на никого да ви злепоставя, да ви отнема правота на глас или да изопачава думите ви. Предстои ви приятна среща в обедните часове. Ще научите твърде интересна новина.

Рак – 22.06 до 22.07
Ще сте прекалено емоционални, но трябва да свършите точно всички свои задължения. Наложително е да се мобилизирате. Вечерта също може да провокира крайната ви емоционалност. Ще научите недотам приятни новини, свързани с близък човек, най-вероятно нещо от училищния живот на децата ви. Не давайте воля на недоволството си.

Лъв – 23.07 до 23.08
От сутринта е вероятно да влезете в сблъсък с колеги, но вината ще си е ваша. Не е редно да създавате постоянно конфликти с някого само защото не мисли като вас. Важно е да държите  под контрол документацията, ако водите системно такава. Вечерта ще имате възможност да се разтоварите в приятна компания – просто забравете станалото през деня, за да не досадите на всички с коментарите си.

Дева – 24.08 до 23.09
Целият ви ден ще премине в опити да доказвате своите качества на лидер. Ще се изморите твърде много, а е възможно привечер да се запитате дали си е струвало да похабите толкова енергия. Предстои ви важна бизнес среща в близките дни, много по-добре ще е да хвърлите усилията си в подготовката й. Вечерта ще берете ядове с новини, засягащи децата ви.

Везни – 24.09 до 23.10
Целия ден ще сте изключително активни, но не винаги за добро. Около вас ще възникнат конфликти на професионална основа, в които вашето участие ще доста съществено. Не съдете другите, не клеветете колегите си. Трябва вечерта да се освободите от напрежението и най-добрият вариант за това ще бъде да спортувате поне час – по възможност сред природата.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Не хвърляйте усилията си напразно да помагате на хора, чийто мързел е пословичен. Това ще е глупаво от ваша страна, още повече, че няма да сте в пълна физическа кондиция. Колкото и много да е вашата работа, тя няма да ви измори толкова, колкото усилията, които ще разпилеете, ако се захванете да съдействате на мързелив човек.  Очаквате финансови приходи, но те няма да дойдат днес.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ще е много напрегнат. Прекалено ви затрупват с работа, но сами сте си виновни, че мълчаливо понасяте всичко. Ще ви възложат още задължения до вечерта. От друга страна си имате проблеми и в семейството, които можете да разрешите само с откровен разговор. Преценете обаче дали трябва да го водите тази вечер, след като сте толкова изморени и изнервени от работния ден.

Козирог – 22.12 до 20.01
Денят ще бъде доста спокоен за вас и ще имате възможност да поогледате плановете си за следващите дни. Възлагате големи надежди на свой проект и сега е времето да го обмислите по-сериозно.  За тези, които все още се обучават, предстоят известни трудности през деня, но в крайна сметка ще се справите.

Водолей – 21.01 до 19.02
За вас денят ще бъде много благоприятен във всяко отношение, но ще се натъкнете на един основен проблем. Ще ви заобикалят сърдити и недоволни хора, които непрекъснато ще ви дразнят със своето озлобено поведение. Постарайте се да се изолирате от тях и си вършете работата. Денят ще ви донесе и много радостна новина, свързана с ваш близък. Не позволявайте на никого да ви развали настроението.

Риби – 20.02 до 20.03
Ще ви бъде много трудно да се съсредоточите в работата си и постоянно ще се опитвате да прескочите някои задачи. Това ще е голяма грешка. Опитайте се въпреки всичко да изпълнявате задълженията си сериозно и не допускайте да бъдете уязвими. Денят ще е успешен за представителите на знака, които се занимават с търговия. За учащите срядата ще се окаже доста труден ден.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68