Tyxo.bg counter
Хороскоп - 1 март

Овен – 21.03 до 20.04
Изиграйте си добре картите в този ден. Ще имате идеалната възможност да повлияете на събитията в службата си, за развитието на бизнеса си, а и върху решенията на свои приятели.  От вас ще се излъчва обаяние и околните ще се вслушват в думите ви. Проявете инициатива и зарадвайте любимия човек с мил жест. Пазете се днес от травма в кръста – не вдигайте тежко, не правете резки усукващи движения, не стойте на течение. Никак не подценявайте проблема със здравето си.

Телец – 21.04 до 21.05
Трябва да имате реална самооценка за дейността си на работното си място. Не допускайте надценяване на възможностите си, нито обратното. Има опасност, ако не внимавате как се държите, да си спечелите един твърде авторитетен и властен враг. Можете обаче да предотвратите това, като сте по-въздържани в самооценките си. Вечерта посетете роднини, на които сте дали обещание за помощ.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Обмисляте някакво ново начинание, но днес не е време за него. Ако пристъпите към осъществяването му, гответе се за остър конфликт с близките си. На работното ви място всичко е спокойно, но и твърде скучно.  Вероятно е през целия ден да имате главоболие. Не  се преуморявайте с четене и гледане на телевизия.

Рак – 22.06 до 22.07
Ще се опитате от сутринта да направите уговорка с близките си, но те няма да проявят достатъчно разбиране. Въобще не се тормозете – нещата се подредят от само себе си. Ако проявите прекалена настойчивост, ще объркате всичко. На работното ви място ви очакват приятни изненади, интересни срещи и новина, която ще ви донесе удовлетворение. Учащите се да внимават с математическите науки – логиката може да им изневери в най-необходимия момент.

Лъв – 23.07 до 23.08
Ще ви изненадат с предложение да се заемете с обществена дейност. Добре помислете, преди да приемете. Няма да получите големи доходи, но ще се запознаете с интересни хора. Не се разсейвайте днес на работното си място. Има вероятност да се изложите, не поради некомпетентност, а от невнимание – само че как ще ви разберат околните, вече не зависи от вас.

Дева – 24.08 до 23.09
Ще се държите малко нескопосано днес пред важни за работата ви хора. По-малко говорете, ако имате делова среща или посещение от началници. През целия ден ще вземате неправилни решения, макар че те няма да имат съдбоносно значение. Имате нужда от почивка и пълно изключване на алкохола, поне за известен период.

Везни – 24.09 до 23.10
Прекалено много ще се вживявате в работата си, но ще се изморите и ще се чувствате отпаднали в края на работното време. Не се опитвайте да свършите всичко в рамките на деня.  Някои от задачите трябва да се обмислят по-задълбочено. Тревожите се за свои близък и здравето му, но всичко ще е наред.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Ще бъдете много уморени още от ранните часове на деня, но ви предстои един много напрегнат ден. Не приемайте допълнителни задачи. Внимавайте да не пропуснете срокове за изплащане на дългове – това ще доведе до материални загуби. Не търсете пари назаем в този ден. Помислете вечерта как да си починете, тъй като умората може да ви доведе до стрес.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Не се месете в нищо, което не ви засяга пряко. Само ще си спечелите неприятности, а и няма да помогнете на никого. Погрижете се за своите дела. Много благоприятен е денят да осъществите контрол над хора, които са ви подчинени. Бъдете деликатни, но проверете всичко внимателно. Не водете преговори днес по търговски въпроси.

Козирог – 22.12 до 20.01
Ще ви е трудно да работите в екип, но така ще постигнете най-добри резултати. Бъдете внимателни – има опасност да нараните, макар и неволно, свои колега, ако си позволите неуместни шеги с негови лични проблеми. Денят ще е благоприятен, ако се занимавате с хуманитарни науки.

Водолей – 21.01 до 19.02
Денят може да ви донесе много неочаквани успехи. Реагирайте на ситуациите бързо и по-малко говорете за себе си. Ако пътувате, прегледайте добре документите си.  Не се доверявате на непознати хора. Вечерта е подходяща за среща с приятели, но не канете гости в дома си.

Риби – 20.02 до 20.03
Днес настроенията ви ще се сменят непрекъснато, физическото ви състояние също няма да е постоянно. Ще имате моменти на повишена работоспособност и моменти на апатия. Трябва да  се мобилизирате, защото някои неизпълнени задачи могат да предизвикат гнева на началниците ви. Вечерта си починете в домашна обстановка.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68