Tyxo.bg counter
Хороскоп - 2 март

Овен – 21.03 до 20.04
Никак няма да ви се занимава със служебни задължения в този петък, но от друга страна ще имате твърде много ангажименти.  Имате сили обаче да се справите с всичко и ако успеете да овладеете емоциите си, денят ще мине успешно. Бъдете по-мили днес с любимия човек и помислете какво забавление да му предложите вечерта.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес ще се опитат да ви занимават с несвойствени за вас неща и това ще ви причини малки неприятности. Ако много ви писне от подобен подход на някои хора, кажете им го направо, вместо да си мълчите и да се изнервяте.  По обяд ще имате приятен разговор с човек, който ще ви предложи интересни неща за бъдещите дни. Бъдете сдържани и не бързайте да се въодушевявате. Помислете повече по предложенията.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Няма да сте много работоспособни днес, но ще имате твърде важни ангажименти. Вечерта отново ще трябва да проявите максимална концентрация по делови въпроси. Колкото и да е важно всичко, намерете време и да си починете и да се позабавлявате.

Рак – 22.06 до 22.07
Ще се чувствате малко притеснени днес дали ще се справите с някои задачи, но всичко ще се развива успешно. Денят е подходящ за спортни занимания и ако сте отборен играч в някой спорт, ще се изявите отлично. Бъдете само по-скромни и оставете другите да ви хвалят.

Лъв – 23.07 до 23.08
Ще бъдете много чувствителни още от сутринта, но е крайно наложително да се владеете. Постепенно настроението ви ще се оправи, защото нямате причини за тъжни мисли и ядове. Следобед вече можете да се отпуснете и да си дадете малко по-голяма почивка според личните си разбирания за приятни занимания.

Дева – 24.08 до 23.09
Днес се занимавайте само с приятни за вас неща и не бъдете агресивни спрямо околните. Имате твърде много енергия и не я пилейте за досадни занимания.  Нямате много важни делови ангажименти за деня. Прекарайте колкото може повече време с близките си хора

Везни – 24.09 до 23.10
Много натоварен ден ви очаква и задачите, с които трябва да се справите са отговорни. Помагайте на екипа и близките си, давайте всичко от себе си. Ще са ви признателни всички, на които окажете съдействие с нещо. А и вие ще изпитвате радост.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Ще бъдете въодушевени през целия ден, но не е лошо да сте по-сдържани. И макар че е петък, отнасяйте по-сериозно към някои делови задачи, изискващи вниманието ви.  Каквото започнете, трябва да го довършите в рамките на деня. Задължително е да прекарате поне няколко часа в активно движение – спорт, работа в градината, дори по-сериозно чистене из къщата. Обездвижването ще ви донесе негативи даже за настроението.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят днес е отличен за пътуване, за спортни занимания. Колкото по-активно преминат часовете, толкова по-добре. Каквото започнете в този ден, трябва да го довършите. Контактите с различни хора могат да ви донесат ценна информация.  Бъдете позитивни и дайте възможност на себе си да се отърсите от напрежението през седмицата, която приключи.

Козирог – 22.12 до 20.01
Денят днес ще е добър, ако решите да се занимавате с повече физически труд. Имате нужда да забравите поне за малко служебните ангажименти, деловите проблеми, сроковете - мине ли 12.00 на обяд, се отпуснете малко. Подсигурете си приятни занимания и за вечерта. Просто се забавлявайте. Важно за вас е да контролирате кръвното си – ако се колебае, потърсете личния си лекар за консултация.

Водолей – 21.01 до 19.02
Днес ще се натъкнете на някои изненади, но бъдете гъвкави и реагирайте адекватно без много приказки. Не давайте възможност на никого да влияе върху решенията ви, но и не влизайте в дълги обяснения и спорове. Проявете малко повече разум по отношение на финансовите си дела.

Риби – 20.02 до 20.03
Мобилизирайте цялата си воля, за да се справите с най-неотложните задачи до обяд. След това се посветете на любимите си занимания. Даже и да не сте големи фенове на активния спорт, за вас в този ден ще е най-добре да правите именно това – разходки, бягане, тенис, туризъм. С една дума, трябва да сте активни.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68