Tyxo.bg counter
Хороскоп - 3 март

Овен – 21.03 до 20.04
Ще бъде прекрасен ден, макар че имате да вършите много работа. Стар приятел ще ви посети и ще сподели хубава новина с вас. Не се мръщете, ако възрастни роднини ви поканят да им помогнете. Пътуванията ще са успешни и ще ви донесат приятни изживявания.  Добре ще е да излезете сред природата с близките си хора, особено ако времето е слънчево.

Телец – 21.04 до 21.05
През целия ден ще сте малко разсеяни, ще фантазирате. Много добър вариант за вас е да работите тази събота в градината или на друго открито място. Днес ще имате много интересни идеи за промени в дома си. Не се захващайте с ремонтни дейности - много е вероятно да се простудите, а това ще има по-тежки последици.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Денят ще ви донесе много положителни преживявания, но проявете повече внимание към постоянния си партньор. Вероятни са леки спречквания по повод вашето отношение към него,  което той би могъл да схване като пренебрежение. Внимавайте с увлеченията си да харчите пари. Съботата е благоприятна да се видите със стари приятели, за които все не намирате време.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес ще бъде един весел и приятен ден за вас. Занимавайте се само с интересни за вас дейности. Идете на разходка, работете на открито. Не пилейте пари, но и не ставайте скъперници. Привечер ще ви е приятно да се видите с приятели, за които през седмицата сте мислили, но не сте намерили време за среща.

Лъв – 23.07 до 23.08
Обхванати сте от въодушевление  да посетите нови места. Няма да е лошо да помислите за красиви природни кътчета. Не злоупотребявайте с алкохола – здравето ви може да се влоши, ако прекалите с пиенето. Добре ще да бъдете с приятели, които също като вас са почитатели на природните красоти и пътешествията.

Дева – 24.08 до 23.09
Отдайте се на приятни занимания, разхождайте се, срещнете се с приятели, посетете възрастни роднини. Привечер ви очаква романтична среща, но не се застоявайте до късно извън дома си. Не се опитвайте днес да лъжете за каквото и да било - ще ви разобличат безмилостно.

Везни – 24.09 до 23.10
Денят ще ви поднесе няколко изненади, но няма да преживеете кой знае какви вълнения. Внимавайте какво вършите из дома си. Не правете големи ремонти и размествания. Избягвайте да контактувате с непознати хора днес. Време е да изясните напълно отношенията си с човек, на когото сте дали мъгливи обещания.

Скорпион
– 24.10 до 22.11
И да сте имали други планове за този ден, ще трябва да го посветите на възрастните си роднини. Те имат нужда от вашата помощ. Не коментирайте промените в заплануваното от вас за съботния ден, за да не ги тревожите. А каквото сте имали да вършите, оставете за през седмицата - няма нищо толкова спешно. Вероятни са болки в областта на кръста.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ще е забавен, ако от сутринта не се ядосате със служебен проблем. Не обръщайте внимание на дребни неудачи. Можете да се занимавате със спортни дейности, ще има добри резултати. Късно вечерта ще получите интересно предложение.

Козирог – 22.12 до 20.01
Излезте сред природата. Бъдете целия ден само с хора, които истински уважавате – в противен случай ще станете раздразнителни. Вечерта е възможно да се самопоканят далечни роднини, но най-добре е да измислите повод и да не ги приемате, поне в този ден.

Водолей – 21.01 до 19.02
Отдайте се на почивка и се срещнете с приятни за вас хора. Не е желателно да прекарате деня си пред телевизора или компютъра. Излезте навън. Позволете си и някой дребен подарък – имате нужда да се поглезите с нещо, което да ви зарадва.

Риби – 20.02 до 20.03
Колкото и да се опитвате, няма да се отървете от досадни хора днес. Компенсирайте неприятните емоции с една дълга разходка из природата. Отдайте се на своите мисли, уединете се, макар и за малко.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68