Tyxo.bg counter
Хороскоп - 4 март

Овен – 21.03 до 20.04
Денят е много подходящ да преосмислите плановете си и да начертаете нови. Ще сте спокойни и трезвомислещи, защото духовната ви енергия е по-силна от физическата. Не бързайте, не се опитвайте да предвиждате развоя на събитията. Анализирайте всичко внимателно. През днешния ден не правете големи покупки. Погрижете се за здравето си, ако усещате болки, макар и слаби, в областта на кръста.

Телец – 21.04 до 21.05
Няма да сте много активни днес, ако задълженията ви изискват повече физически усилия. Ще имат повече резултати хората, които се занимават с умствен труд, но е за предпочитане по-сериозните задачи да се изпълнят в часовете до обяд. В часовете след обяд ще се почувствате по-уморени, но от друга страна това е време да обмислите някои от своите планове, да поговорите по важни семейни въпроси с близките си.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Ще се чувствате малко изморени физически, но духовната ви енергия е силна. Можете да бъдете добър съветник днес на близките си, да помагате за решаването на творчески задачи, да коригирате някои недостатъци в плановете. По-трудно ще е за тези, които са планирали дейности, свързани с физически усилия.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес можете да озадачите околните с невероятната си прозорливост, но това се дължи на много силната ви духовна енергия. Макар че физическата ви енергия няма да е толкова силна, ще се справяте с всичко бързо и точно, а това ще ви спести много време. Дайте си време да починете добре от натоварването през седмицата и не подценявайте някои здравословни неразположения.

Лъв – 23.07 до 23.08
Днес ще имате по-силна духовна енергия, ще можете да се справите със значително тежки задачи, които изискват планиране и анализ на ситуации. Не правете големи покупки днес. В любовния ви живот полека се настанява чувство на досада. Направете нещо, с което да възродите отношенията си с постоянния си партньор.

Дева – 24.08 до 23.09
Днес ще бъдете затрупани с много и разнообразни задачи и ако в един момент си помислите, че ви пилеят времето, няма да сте далече от истината. Имате силна духовна енергия и ще се справите, но се въздържайте от коментари, за да не обидите близките си хора, които разчитат на вашата помощ. Много по-добре ще е за вас да премълчите някои неща, макар и да са истина.

Везни – 24.09 до 23.10
През деня ще бъдете значително добронамерени към околните, ще помагате с точни съвети, ще коригирате грешки на другите. Хората на изкуството ще имат много интересни идеи, но не е денят за реализацията им. Не се отказвайте от хрумванията си, скоро те пак ще са на дневен ред. Престои да се вземе важно решение за личния си живот, но днес само го обмислете. Не го съобщавайте на никого все още.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Днес по-малко приказвайте, можете да кажете много излишни неща. Ще ви е доста трудно да се съсредоточите в работата си. За разлика от повечето хора, вие ще бъдете с понижена духовна енергия. Бъдете внимателни при пътуване.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Ще имате много разнообразни задачи днес, лошото е, че  няма да сте в настроение за работа.  Интуицията ви ще е много силна, но има опасност точно тя да ви подведе и станете прекалено мнителни. Спомнете си, че имате слабост да драматизирате някои неща и че не всичко казано се отнася точно до вас.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днес цял ден няма да ви дойде вдъхновение за работа, макар че имате силна духовна енергия. Все пак трябва да свършите онези задачи, които не търпят отлагане. Не харчете големи суми днес, парите ще ви потрябват още в понеделник.

Водолей – 21.01 до 19.02
Ще бъдете в странно настроение днес, но се опитайте да се справите с пристъпите на меланхолия. Никой не ви е виновен, че не сте си починали добре в съботния ден. Пазете се от дребнави разправии с близките си. Избягвайте да се застоявате в шумни и запушени заведения.

Риби – 20.02 до 20.03
Днес ще се справите значително лесно със задачи, изискващи повече фантазия. Способностите ви в това отношение са на висота. Отминете някои дребни поводи за спор и оставете опонентите си сами да разберат, че са на грешен път. Въобще не се пилейте да доказвате очевидни истини.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68