Tyxo.bg counter
Хороскоп - 5 март

Овен – 21.03 до 20.04
Ще ви бъде малко трудно в този понеделник. Няма да успявате да се съсредоточите върху текущите си задачи, а и те ще са твърде много. Потърсете начин да си осигурите спокойно място за работа днес, тъй като около вас ще бъде твърде шумно, ще възникват дребнави скандали. Не сте си починали добре и ще бъдете малко изнервени.  Ако не е наложително, не правете публични изказвания до обяд. Късно вечерта е възможно силно главоболие.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес не поемайте големи рискове в работата си, особено ако трябва да влагате пари. Трудно ще общувате с околните, а с най-близките си колеги буквално ще влезете в остри пререкания по професионални теми. В следобедните часове пътуване ще ви помогне да се разтоварите от напрежението. Бъдете много внимателни, когато трябва да оспорите нечие мнение по-късно вечерта.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Бъдете дискретни в този ден. Не клюкарствайте, не споделяйте лични неща, дори не обсъждайте публични личности. Около вас има твърде "дълги уши" и най-вероятно ваши думи ще бъдат преиначени. Имате да уреждате финансови проблеми - направете го в следобедните часове, но внимавайте какви документи подписвате. Вероятни са болки в тазобедрените стави и долната част на гръбнака.

Рак – 22.06 до 22.07
Ще имате много силна енергия и това ще ви подведе да си въобразите, че можете да свършите много работа, но не пропускайте да отчетете, че ще сте леко разсеяни. По-добрият вариант е да вършите нещата едно по едно. Задължително е да проверявате всеки детайл лично, а ако работите с финансови документи - проверявайте няколко пъти сметките. Вечерта намерете време да се разходите по-дълго време, за да се разтоварите от нервното напрежение, което ще ви обхване в късните следобедни часове.

Лъв – 23.07 до 23.08
Има опасност да изпаднете днес в депресия. Твърде много се занимавате с минали неща, на чийто ход не можете да повлияете. Ще бъдете твърде нервни днес и е възможно да допуснете грешки - както при изпълнение на служебните си задачи, така и в общуването с хората около вас. Ако е възможно, вечерта се уединете и си починете пълноценно.

Дева – 24.08 до 23.09
Не е лошо да помислите по-внимателно по въпроса как си вършите работата. Има голяма вероятност да станете обект на недоволство от страна на началниците си, които са свикнали да сте по-точни и методични. Обяснете причината за своята разсеяност или се съсредоточете и работете добре. Днес можете да водите преговори, да сключвате сделки, но само ако сте в пълна кондиция. Привечер са възможни остри пристъпи на главоболие.

Везни – 24.09 до 23.10
Няма да имате време днес за нищо, освен за служебни задачи. Много е възможно да не се справите с всичко, но не вземайте работа за вкъщи - все пак е само понеделник и седмицата тепърва започва. От друга страна ще бъдете прекалено уморени и ако си позволите да работите до късно вечерта, са възможни не само грешки, а и усложнения на здравословното ви състояние.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Денят няма да е благоприятен за вашия бизнес. Внимавайте какви сделки сключвате, а ако е възможно, направо ги отложете. Подкрепа ще намерите от хора, които не сте ценили високо до този момент. Днес ще се натъкнете на неточни уговорки, ще се дразните от безотговорно поведение и празнословие от страна на колегите ви. Съветваме ви да не обръщате внимание на празните приказки, защото ви е нужна пълна концентрация за по-важни неща. Пазете се от огън.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес няма да ви се работи много усърдно, но от друга страна ще имате толкова идеи, че ще почвате ту едно, ту друго нещо. Постарайте се да не ви забележат как се размотавате. Ако сте човек, с частен бизнес, не водете преговори - няма да изтърпите някои увъртания и опити за измама. Вечерта ще бъдете обзети от силно чувство за хумор и можете да веселите приятелите си, с които е добре да се видите точно в този момент.

Козирог – 22.12 до 20.01
По-малко се ядосвайте в този ден за дребни проблеми. Имате да вършите твърде важни неща в професионален план. Бъдете внимателни, ако водите преговори. Малко ще сте разсеяни и могат да ви убягнат някои важни детайли. Ще получите много радостна новина привечер, свързана е с член от семейството ви.

Водолей – 21.01 до 19.02
Няма да сте достатъчно съсредоточени в работата си, а се налага. Вероятно ще бъдете подложени на оценка и е много възможно тя да не ви удовлетвори. Ще имате повод за недоволство и заплащането на труда ви, но трябва да знаете, че нямате избор. Проявете сдържаност и не давайте воля на гнева си. Вечерта останете в дома си.

Риби – 20.02 до 20.03
Днес трудно ще се справите с многото задачи, които сте запланували. До известна степен причините са във вас. Разсеяни сте, мислите ви няма да са освободени от събития, станали през уикенда. Не водете преговори, не влизайте в конфликти. Вечерта ще се чувствате буквално изцедени от напрежението през деня. Уединете се за няколко часа и се занимавайте с приятни за вас неща. Предстои ви цяла седмица, изпълнена с  напрежение. 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68