Tyxo.bg counter
Хороскоп - 6 март

Овен – 21.03 до 20.04
В този вторник ще бъдете  заети с много разнообразни задачи и от вас ще се очаква да подкрепите свои колеги, които по-бавно работят. Никак не е лошо да окажете съдействие на другите, но внимавайте докато помагате на колегите си, да не пропуснете важна своя работа. Не бъдете разсеяни, ако работите с пари – няма да ви излязат сметките.  Не забравяйте още сутринта да поднесете поздрави на свой колега за постигнат от него успех. Той няма да ви прости подобен пропуск, а на вас ще ви е криво, че сте го засегнали, макар и неволно.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес бъдете по-внимателни на работното си място. Разсеяността ви може да доведе до  неприятности и конфликти с началниците. Можете да си спестите подобни главоболия, ако  си вършите работата с неопровержима точност и не говорите излишно. Ако чувствате, че нямате сили да свършите определени дейности сами, спокойно потърсете помощ. Контролирайте кръвното си налягане.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Още от сутринта се нагласете по-позитивно, за да не допуснете мрачни мисли да ви завладеят и да развалят настроението ви за целия ден. И да не става всичко както го планирате, не се ядосвайте. Не забравяйте днес да предадете документация, която е с определен срок.  Тъй като имате нужда от някакво разнообразие, помислете за нещо по-нестандартно. Късно вечерта ви очаква много приятна новина във връзка с ваш близък човек, които е извън страната.

Рак – 22.06 до 22.07
Ще сте изнервени  още от сутринта, а това може да доведе до непредвидими ситуации на работното ви място. При всяко положение можете да намерите изход, като се заемете с достатъчно сериозна работа, която да погълне вниманието ви. Обсъждайте задачите си само с позитивно мислещите си колеги, които могат да изразят несъгласието си с нещо по един по-елегантен начин. Добрата новина е, че до вечерта нервността ви ще се е изпарила и ще придобиете нов поглед върху ставащото около вас.

Лъв – 23.07 до 23.08
Денят ви ще започне малко мудно и до обяд ще сте вече значително изморени. Просто трудно се адаптирате към работния ритъм. Не бързайте за нищо днес. Не давайте пари назаем. Не консумирайте алкохол – той ще затрудни повече активността ви, а макар и с по-бавни темпове трябва да свършите доста неща.

Дева – 24.08 до 23.09
От сутринта бъдете внимателни и много сдържани. В конфликтни ситуации не вземайте ничия страна. Не противоречете на хора, с които искате да запазите добри отношения. Не пътувайте с обществен транспорт. Вземете бързо мерки, ако ви се вие свят. Въобще през целия ден се опитвайте да съхраните силите си, да запазите настроението си, а дали това е егоистично, просто не мислете.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес ще работите трудно и постоянно ще забравяте нещо. Пишете, ако знаете, че можете да пропуснете ангажименти от изключителна важност. Вечерта си дайте пълна почивка и не позволявайте да ви натоварват с дребнави разправии, които просто нямат никакво значение за никого от близките ви.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Днес най-добре ще е да запазите неутралитет при възникнали спорове на работното място и да се занимавате със своята работа, която и без това не е малко. Погрижете се да не забравяте значими ангажименти, които могат да се окажат важни за кариерата ви. При болки в гърба, просто почивайте повече - от висенето пред компютъра и без това нямате полза в момента.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Ще бъдете в отлична кондиция днес и бързо ще се справяте с всички задачи. Не се залавяйте обаче с нови и големи проекти. Сами си измисляте работа постоянно, но през този ден ще е по-добре да се въздържате от новости, а да довършите започнатите дела.  Бъдете по-внимателни към здравето си и не подценявайте някои симптоми, подсказващи, че сте нахайни особено към гърлото си.

Козирог – 22.12 до 20.01
Ще реализирате отдавнашен свой проект.  Голяма е вероятността да подобрите и материалното си положение, но има също толкова голяма вероятност да ви измамят с плащането. Денят е подходящ за спорт, за срещи с приятели. Избягвайте новите запознанства.

Водолей – 21.01 до 19.02
Не забравяйте днес, че имате служебни задължения. Цял ден ще се опитвате да си намирате странични занимания, но това може да не се понрави на началника ви. Ако сами сте си началник, се пита кой ще ви изпълни плановете. Вечерта бъдете любимия си човек.

Риби – 20.02 до 20.03
Денят няма да ви донесе много ползи, но и няма да се претоварите с работа. Ще се чудите целия ден с кого да побъбрите, но не се хвалете, не се подавайте на провокации. Вечерта ви очакват мили моменти с любимия човек, но му обърнете достатъчно внимание, а не се занимавайте само със себе си. Неизплатени задължение могат да станат причина за семейна кавга късно вечерта.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68