Tyxo.bg counter
Хороскоп - 7 март

Овен – 21.03 до 20.04
Тази сряда ще бъде успешна в делови план за дамите от зодията. Те ще се справят лесно със задълженията си. Вие, мъже, ще се радвате на помощ и разбиране от страна на колежките си, но все нещо няма да ви върви точно. Огледайте планираните задачи, ще имате интересни хрумвания, но трудно ще ги реализирате без чужда помощ. Повечето представители на зодията днес ще имат интересни срещи и разговори. Денят ще премине неусетно, но пък е възможно да пропуснете нещо важно, което сте обещали на близките си.

Телец – 21.04 до 21.05
Денят ще е успешен, особено ако работите в сферата на науката или образованието. Ще имате интересни идеи. Някои от тях ще са неосъществими по принцип, но вие ще се опиянявате от тях. След обяд ще се почувствате значително изморени и ако е възможно, не стойте в затворени помещения. Излезте на разходка, идете на обиколка по магазините – въобще движете се. Не влизайте в конфликти с хора от семейството си вечерта.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Днес ще бъдете много емоционални, на моменти прекалено заядливи. Овладейте настроенията си и не правете постоянно забележки, не търсете грешки в работата на колегите си с цел да ги уязвите. Най-добрият вариант е в следобедните часове да напуснете работното си място, а ако това е невъзможно – по-малко да говорите въобще. Вършете си работата и оставете другите да вършат своята. Не гладувайте по никакъв повод.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес ще бъдете много емоционални и много дребни неща ще предизвикват вниманието ви. Чувствителността ви към коментарите на колегите ви ще е повишена и има вероятност да се обидите от незначителни неща. Бъдете по-щедри духовно, не издребнявайте, внимавайте и вие какво говорите. Намерете време за разходка на чист въздух – това ще ви зареди не само с енергия, а ще ви помогне да се успокоите и да надмогнете дребнавото.

Лъв – 23.07 до 23.08
Денят ще е изпълнен с голямо разнообразие от дейности, но е много важно да съумеете да ги степенувате по важност. Има вероятност да не свършите най-значимото, пилеейки си времето с по-маловажни задачи. Не си позволявайте днес да критикувате колегите си и да недоволствате от тяхната работа. Ще получите много упреци за ваши грешки. Неочаквана среща със стар познат може да промени плановете ви за деня, но се постарайте да се приберете навреме. Поели сте ангажимент към семейството си и трябва да го изпълните.

Дева – 24.08 до 23.09
През днешния ден ще имате много силна духовна енергия и отлична интуиция. Ще сте настроени за творческа работа и много хора ще потърсят съветите ви. Помагайте с каквото можете, но не изоставяйте личните си задачи. Много вероятно е днес да промените плановете си за вечерта поради неочаквано предложение от страна на постоянния ви партньор. Вместо да мърморите, приемете неговата идея. Ще се забавлявате добре.

Везни – 24.09 до 23.10
Денят ще бъде значително разнообразен в часовете до обяд – много задачи, делови срещи. Ще се изисква да реагирате много бързо на някои ситуации и да вземате спешни решения. Осланяйте са на интуицията си – тя е силна днес. Стане ли въпрос да подпишете финансови документи, проверете внимателно всичко, не проявявайте сляпо доверие към никого. Следобед си осигурете по-леки занимания. Ще се почувствате изтощени. Хранете се с витаминозна храна, яжте много цитруси.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Днес настроенията ви ще се сменят непрекъснато, физическото ви състояние също. Ще имате моменти на повишена работоспособност и моменти на невероятна умора и апатия към служебните ангажименти. Пазете се и от собствения си език – можете да изречете много неуместни неща. По-добрият вариант е да се мобилизирате, доколкото ви е възможно, и да свършите най-важното до обяд, а в следобедните часове да си починете сериозно. Вечерта прекарайте в дома си сред близки хора.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ще е запълнен с повече развлечения, отколкото със сериозна работа. Настроени сте твърде емоционално, но това може да ви донесе както плюсове, така и някои неприятности. Внимавайте с кого коментирате личните си проблеми. Още по-дискретни бъдете по отношение на бизнес плановете си. Днес се пазете от дребни мошеници и наглеждайте личните си вещи.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днес ще свършите бързо и успешно деловите си задължения. Ще ви осенят нови бизнес идеи, но имате нужда да пообмислите нещата, когато сте по-спокойни и уравновесени. Не критикувайте никого днес. Тъкмо обратното – ако някой ваш колега е притеснен поради допусната грешка, успокойте го и му помогнете да я поправи. Вечерта бъдете сред близките си хора. Предстои обсъждане на важни проблеми.

Водолей – 21.01 до 19.02
Трудно ще ви върви работата днес. Причината е в повишената ви чувствителност. Не мислете, че само на вас се случват дребни неприятности. Не контролирайте грешките на колегите си, а се опитайте с нещо да помогнете на тях, а те на вас. Хората на изкуството ще имат по-ползотворен ден, но много от идеите им ще се нуждаят от по-задълбочено обмисляне.

Риби – 20.02 до 20.03
Днес не е ден за много активна работа, за важни сделки и отговорни задачи. Вършете само най-неотложното. Бъдете внимателни, когато коментирате служебни дела. Не си го позволявайте пред непознати хора. Намерете време да се разходите днес на чист въздух. Избягвайте задимени помещения. Ще бъдете много чувствителни към всеки вид миризми.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68