Tyxo.bg counter
Хороскоп - 8 март

Овен – 21.03 до 20.04
Вие ще сте в емоционален подем и ще проявите склонност да отделяте много време за обществени дейности. Не е изключено да се ядосате, защото хора, с които ще се наложи да работите, ще бъдат на противоположно мнение. Ако решите да наложите мнението си с кавги, е вероятно да загубите битката. Мъжете биха могли да намерят добри съюзници в лицето на свои колежки, но дамите няма да има на кого да се опрат. Можете да си позволите малко повече харчове за лично угаждане. Няма да ви липсват финансови средства. Само не забравяйте, че и утре е ден.

Телец – 21.04 до 21.05
В този ден ще бъдете твърде интересни за колегите си и те ще се опитват да изкопчат от вас информация, с каквато смятат, че вие разполагате. Не си придавайте важност и ако наистина имате някакви интересни сведения, споделете ги с другите, стига това да не вреди на вашите лични интереси. Няма да е добре да афиширате неща от личния си живот, особено от интимния. Не си въобразявайте, че винаги можете да намерите пари за личните си глезотии, но днес можете да се поотпуснете малко и да си купите нещо, за което отдавна мечтаете.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Днес ще ви е малко трудно да намерите общ език с преките си началници, но ще се наложи да си потърсите правата. Можете да го направите със спокоен тон, но не се примирявайте, ако се опитат да ви отпратят или да ви заблудят, че грешите. Наложително е да преосмислите начина си на хранене. Няма да е лошо да изключите за известен период месото от менюто си. Имате нужда от кратък период на усамотяване, за да помислите по някои важни за момента неща и ще е добре да направите това във вечерните часове на деня.

Рак – 22.06 до 22.07
В този ден няма да изпитвате задоволство от работата си, макар че тя ще е достатъчно успешна. Настроението ви е такова, че ще проявявате от време на време черногледство, но всъщност нямате никаква причина за подобно нещо. Помислете как да промените някои от ежедневните си навици, за да се разведрите малко. Смяната на маршрута до дома или посещение в нетрадиционно за вас заведение за хранене може да ви донесе приятни емоции.

Лъв – 23.07 до 23.08
Каквото и да правите днес, помнете, че не бива да постъпвате хазартно. Всяко ваше решение и действие трябва да е продиктувано от здравия разум. Не подценявайте нищо, което става около вас. Минете няколко дни на вегетарианска храна, като започнете от днес. Ползите ще са твърде много за организма ви.

Дева – 24.08 до 23.09
От днес започва период на засилена интелектуална мощ за вас. Логиката ви ще е безупречна, решенията верни, а и ще ги вземате достатъчно бързо. Ако бъдете и малко по-смели, е вероятно да завоювате значими успехи на деловото поприще. Избягвайте да общувате с хора, които искат да им обръщате прекалено голямо внимание, а всъщност ви занимават само със себе си. Ненужната информация само ще ви изморява.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес ще имате възможност да окажете влияние върху живота на хора, които са по-млади и по-неопитни от вас. Внимавайте какви съвети ще им дадете, особено ако става дума за интимни проблеми. Бъдете толерантни и не си въобразявайте, че знаете всичко за човешката душевност. Поглезете любимия човек, а той ще ви отвърне с много нежност и внимание.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Ще имате много идеи в този ден, но добре преценявайте дали трябва да се втурвате след всяко свое хрумване. По-добре ще бъде да укротите малко фантазията си. В момента нямате финансови затруднения, но това не означава да задоволявате всеки свои каприз и да купувате излишни неща. Намалете бързите въглехидрати в храненето си.

Стрелец – 23.11 до 21.12
В този ден трудно ще работите самостоятелно. По тази причина не отблъсквайте подадена за помощ ръка и се възползвайте от желанието на приятелите си да ви помогнат.  Неочаквани разходи ще ви ядосат, но няма да се наруши значително финансовото ви положение. Бъдете по-толерантни към любимия човек.

Козирог – 22.12 до 20.01
Ще ви обхване желание да правите радикални промени в живота си, но колкото по-бързо овладеете тези пориви, толкова по-добре. Задоволете се с някои по-дребни промени в режима си. Не се поддавайте на желания да бъдете в центъра на всяко събитие. Имате нужда от повече спокойствие. Обмислете начина си на хранене и намалете сладките неща в менюто си.

Водолей – 21.01 до 19.02
Не бъдете хазартни в този ден и не проявявайте инат по никакъв повод, тъй като това може да доведе до конфликти от различно естество. Спрете да си въобразявате, че всички болести на света са сполетели точно вас. Неразположенията ви са временни и доста по-малки, отколкото на вас ви се струва.

Риби – 20.02 до 20.03
Денят ви ще мине приятно и вие самите ще бъдете доволни от себе си. Няма да ви натежат задачи, които друг път посрещате с гняв и досада. Помислете как да направите храненето си по-здравословно. Малко сте забравили за здравословните храни в момента, макар че уж се придържате към някаква диета.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68