Tyxo.bg counter
Хороскоп - 9 март

Овен – 21.03 до 20.04
Бъдете дейни в този петък, за да се справите със задачите си поне до обяд. Ще бъдете малко разсеяни и мислите ви ще се отклоняват към плановете, които правите за събота и неделя. Творческите занимания ще са по-успешни днес, но хората, които имат за задачи нещо, свързано със сметки и с търговия, ще изпитват досада от работата си. В крайна сметка ще е добре да се владеете и да не изразявате постоянно недоволство.

Телец – 21.04 до 21.05
В този петък ще получите нови и много сериозни задачи, които най-вероятно няма да успеете да изпълните в рамките на работното време. Дори не бива да ви хрумва да вземате работа за вкъщи. Помнете, че работната седмица за вас трябва да приключи в петък. Ако много се налага, поработете час-два повече, но оставете почивните си дни необременени със служебни ангажименти.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Денят ще е много разнообразен за вас, но има голяма вероятност да ви ядосат силно на работното място. Най-вероятно е да се почувствате пренебрегнати и да се обидите, че никой не е поискал мнението ви за нещо, което вие смятате за важно. Трябва обаче да знаете, че ако се издигнете над дребнавото, ще спечелите много повече.

Рак – 22.06 до 22.07
Не бъдете дребнави днес и не си търсете поводи да се заяждате с никого. Прекалено чувствителни ще бъдете и това всъщност ще причини болка само на вас. Едно предизвикателство от творчески характер може да промени настроението ви и това ще бъде много положителен момент за вас. Важно е да не допуснете преумора на очите, увлечени в работата, която наистина ще ви хареса.

Лъв – 23.07 до 23.08
Петъкът ще зависи от вашето настроение. Можете да превърнете този ден в ад, а можете да си осигурите прекрасни преживявания с приятели и близки. Мислете, преди да говорите и действате. Не бива да се поддавате на емоциите си в разговори с близки хора и да ги укорявате за техни решения.

Дева – 24.08 до 23.09
Денят ще е успешен за вас, но не работете с документация, която не познавате добре. Ако това е наложително, съберете достатъчно информация. Следобед ще получите покана за мероприятие, което искате на всяка цена да посетите. За жалост ще имате много ядове, ако го сторите.

Везни – 24.09 до 23.10
Денят е благоприятен за вас. Бъдете отворени за предложения, покани за срещи и разговори. Ще оказвате върху околните положително въздействие с доброто си настроение. Подгответе се за големи финансови разходи, свързани с дома ви. И не се ядосвайте, като чуете какво точно имат предвид близките ви – не е наложително да се съгласите, ако имате недостиг на пари.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Днес можете да се подадете на авантюристичния си дух и да си дадете малко отдих от работа. Вярвайте на интуицията си, тя ще ви подскаже как да организирате деня си. Не се заемайте с политика и не позволявайте да ви занимават с такива теми. Само ще ви развалят настроението. Ако се борите с тежка настинка, не прекалявайте с лекарствата - това е твърде важно за вас в момента, за да не си създадете друг здравословен проблем.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ще е запълнен с разнообразни задължения от служебен характер, но колкото и да сте заети, не отлагайте важни дейности, които сте поели като подготовка за почивните дни. Каквото сте обещали, трябва да го изпълните. Ако в съботата се изложите, никой няма да се интересува колко заети сте били в петък.

Козирог – 22.12 до 20.01
Ще бъдете много заети в този ден, но и сами сте се ангажирали с допълнителни задачи. Бъдете внимателни с документи и при разговори с непознати за вас партньори. Вечерта ще бъде добре да се уговорите с близките си как ще прекарате почивните дни, за да не възникнат недоразумения още сутринта в събота.

Водолей – 21.01 до 19.02
Днес не поемайте днес финансови рискове, колкото и примамливи да ви се струват някои предложения. Придържайте се към традиционния си подход в работата си. За учащите се денят ще донесе някои неприятни моменти във връзка с изпитвания, но пък нищо фатално няма да се случи. Очаквате важно съобщение, но не е писано да го получите днес.

Риби – 20.02 до 20.03
Денят ще е добър за вас, ако си свършите основните задачи до обяд. В следобедните часове ще сте разсеяни, а вечерта направо ще сте капнали от умора. Подгответе се за една неспокойна вечер, тъй като близките ви ще изискват от вас повече внимание, а вие ще търсите уединение. Избягвайте споровете с тях.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68