Tyxo.bg counter
Хороскоп - 10 март

Овен – 21.03 до 20.04
Днес не предприемайте важни стъпки, не вземайте съдбоносни решения. Ще чувствате непрекъснато колебание и безпокойство. Това може да ви изнервени. Няма да сте безпристрастни и когато се намесвате в чужди конфликти. Затова е по-добре да запазите неутралитет. Възможни са семейни разправии и то по ваша вина.

Телец – 21.04 до 21.05
Съботата няма да бъде добър ден, ако от сутринта се изнервите и започнете да критикувате близките си. Всъщност ще бъдете осенени от интересни хрумвания, ще кипите от желание да творите.Тогава действайте. Не се напъвайте да изпълнявате задачи, които ви дразнят със своята монотонност.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Ще бъдете много разсеяни и няма да действате според обичайния си ритъм. Има голяма опасност да влезете в остър конфликт с хора, които ви досаждат непрекъснато. Помолете ги да ви оставят на мира, а ако това не помогне, просто се отстранете от тях. И кавга ще помогне, но защо да натоварвате себе си с нещо излишно.

Рак – 22.06 до 22.07
Не бива да се отпускате днес и да зарязвате задължения, които вече сте поели. Важно е за вас да работите в постоянен ритъм. Бъдете далновидни при вземане на важни решения и не подценявайте нищо, което се случва около вас. Едва в късните вечерни часове можете да се отпуснете и то в домашна обстановка.

Лъв – 23.07 до 23.08
Целият ден около вас ще има дразнители от различен характер. Идеалният вариант е да не им обръщате внимание, но едва ли ще успеете да се настроите така. Поне се заемете сериозно с хобито си, за да сте далече от неприятностите. Вечерта се вижте с приятели, но избягвайте разговорите за политика. Вашата невъздържаност в тази посока ви печели вече врагове.

Дева – 24.08 до 23.09
В този ден трябва внимателно да премисляте думите си, ако не искате да загубите уважението на приятелите си. Многото приказки само ще ви вредят. Няма да сте удовлетворени от деня, когато вечерта си направите равносметка какво сте свършили, но не се ядосвайте, а помислете как да си починете пълноценно.

Везни – 24.09 до 23.10
Плановете ви да свършите много работа през този ден ще се провалят с гръм и трясък. Причините са както във вашата намалена работоспособност, така и в обстоятелствата. Ще се наложи да се заемете с непредвидени задачи. Малко ще се изморите от всичко, което става в днешния ден около вас, но бързо ще се възстановите.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Ще сте малко разсеяни в съботния ден, но това ще бъде за кратко. В следобедните часове ще се възвърне работоспособността ви, ще се справите бързо с всичко. Не започвайте нови начинания днес и не търсете с кого да се заяждате. Спокойствието ви няма да бъде нарушено от друг, освен от вас самите.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Не се ядосвайте още от сутринта, ако установите, че нещо не се е получило според плановете ви. Понякога отрицателният на пръв поглед резултат е по-добър от очакваните положителни резултати. Не си позволявайте днес да повишавате тон без повод, пък и с повод. С добро ще постигнете повече. Погрижете се да промените диетата си, ако усещате болки в стомаха.

Козирог – 22.12 до 20.01
За вас денят ще е много благоприятен, ако имате намерение да работите нещо в градината или дома си. Много вероятно е да попаднете на изгодни оферти. Не предприемайте пътуване в ранните часове преди разсъмване. Обърнете повече внимание на по-младите членове в семейството. Те имат нужда от съветите ви дори да не молят за това.

Водолей – 21.01 до 19.02
Малко тромаво ще върви днес всичко около вас. Постоянно ще забравяте нещо, ще изпускате неща. Не сте в добра кондиция, но нищо по-особено няма да се случи. Добре ще да се видите с близки хора от семейството, макар че са възможни и някои пререкания с тях. При всяко положение запазете спокойствие.

Риби – 20.02 до 20.03
Днес ще е по-добре да си останете у дома, но ако това е невъзможно, действайте внимателно. Не влизайте в конфликти на обществени места. После ще съжалявате, че сте си изпуснали нервите. Ако ви споходи привечер силно главоболие, проверете първо кръвното си налягане.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68