Tyxo.bg counter
Хороскоп - 11 март

Овен – 21.03 до 20.04
Неделята ще ви донесе много положителни преживявания, но е необходимо и вие да сте търпеливи. При ситуации на разногласия не бъдете твърдоглави и всичко ще се развие добре. Ако имате някакви претенции към близките си, няма да добре точно днес да ги предявите. Пазете се от простуда и не мислете, че сте неуязвими през през първите пролетни дни. Имате нужда да засилите имунната си система. Консумирайте листни зеленчуци и плодове в по-големи количества.

Телец – 21.04 до 21.05
Посветете днешния ден на себе си. Не е егоистично – имате нужда от сериозна почивка и време да обмислите някои важни неща. Разбира се, че трябва да обърнете внимание на близките си, но това не бива да става за сметка на вашия пълноценен отдих. Ако имате намерение да започвате основно пролетно почистване в дома си, ще е по-добре да го отложите още малко. И без това в следобедните часове неочаквано ще си намерите много приятна компания.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Днес бъдете внимателни и много сдържани, ако по някакъв важен проблем се разминете в мненията си с постоянния си партньор. В никакъв случай не изричайте груби думи, нито напомняйте за минали негови грешки. Агресията ви може да излезе извън рамките на позволеното, а после ще съжалявате, че не сте се въздържали. Денят ви може да бъде прекрасен, но това няма да стане без самите вие да се постараете.

Рак – 22.06 до 22.07
Ще имате успех в начинанията си, но няма да довършите всичко предвидено. Въобще не се ядосвайте за такива дреболии. И утре е ден. Тази неделя ще ви донесе и много приятни моменти с членовете на семейството ви,  вечерта ви очакват още приятни изненади. Консумирайте много плодове и зеленчуци, за да се предпазите от пролетната умора, засилвайки имунитета си.

Лъв – 23.07 до 23.08
Имате нужда от много голяма почивка, но пак няма да успеете да се възстановите напълно от умората през седмицата. Всъщност сами сте си виновни, защото чувството ви за отговорност не ви позволява да се разтоварите от ангажименти. Помислете повече за себе си. Наложително е да отдъхнете, още повече, че ви очаква една много натоварена седмица от понеделник нататък. Подсилете имунната си система и не разчитайте само на плодове и зеленчуци. Консултирайте се дали не е трябва да приемете и някакви витамини под форма на добавки.

Дева – 24.08 до 23.09
В сутрешните часове на деня ще бъдете малко неразположени и е вероятно главоболие. Не бъдете сприхави, а се опитайте да се занимавате с леки и приятни неща, излезте на разходка. По обяд ще се почувствате добре и тогава обърнете повече внимание на близките си. Не забравяйте, че сте обещали помощ с някой и друг съвет на свой добър приятел. Много положително ще ви се отрази общуването с животни днес.

Везни – 24.09 до 23.10
Осигурете си една спокойна неделя.  Колкото по-спокойно изкарате деня, толкова по-доволни ще се чувствате от себе си. А и няма да притеснявате близките си хора с едно постоянно недоволство, което ще бъде твърде дразнещо. Обмислете как да се противопоставите на пролетната умора, към която сте предразположени. И помнете, че колкото повече сте навън, толкова по-добре.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Денят ще е успешен за вас, но трябва добре да планирате всичките си занимания. В противен случай можете да се окажете в бъркотия от започнати и недовършени дейности, а това ще ви напрегне излишно. За жалост ще трябва да свършите и някои служебни задачи. Поне се погрижете те да не нарушат пълноценното ви възстановяване от изтеклата работна седмица. Податливи сте на простуда в момента, а и бързате много да хвърлите пуловерите.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Ще имате много ангажименти и ще е необходимо да проявите твърде голяма находчивост. Трябва да се владеете добре, защото някои ситуации вероятно ще предизвикат агресията ви. Няма смисъл  да нервничите. Вечерта обаче ще сте доволни от изминалия ден. Ваши близки ще ви зарадват с много приятна новина.

Козирог – 22.12 до 20.01
Не допускайте дребни неща да станат причина за конфликти с постоянния ви партньор още от сутринта. Всъщност вие ще сте малко нервни, а това ще ви прави все недоволни, но се сдържайте. Погрижете се в неделния ден да си осигурите умерено физическо натоварване. Не бива да бездействате постоянно.

Водолей – 21.01 до 19.02
Ще сте малко напрегнати от сутринта, защото плановете ви за деня се променят не по вашата воля. Не се заседявайте на едно място, движете се. Ако имате болки в краката, не се натоварвайте с дълго ходене днес. Правете по-кратки разходки, но застоят ще е по-вреден. Засилете имунната си система - плодове, зеленчуци, а ако се налага и витаминни добавки. Податливи сте на пролетната умора и скоро съвсем ясно ще я почувствате, ако не вземете мерки.

Риби – 20.02 до 20.03
Днес трябва да се погрижите предимно за личните си неща. Не отлагайте решаването на важни за вас проблеми.  Ако смятате, че близките ви не ви разбират, трябва да намерите начин и да проведете откровен разговор с тях. Не трябва да натрупвате тежки мисли и тягостни чувства у себе си.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68