Tyxo.bg counter
Четвърти лунен ден

Четвъртият лунен ден обикновено е много благоприятен във всяко отношение.
Успешни са бизнес делата, сделките, преговорите. Денят е подходящ за поставяне на начало на големи начинания.
В тези дни можете да възстановите нарушени по някаква причина бизнес и приятелски отношения, да се сдобрите с близки хора, с които сте в конфликт.


Денят е подходящ за релакс сред природата, но не посягайте към живи растения, дори да ви се иска да откъснете цвете за любимия човек. Пък и в този ден хубавите преживявания в любовта няма да дойдат от ваша страна. Вие просто се радвайте на всичко, с което любимият човек ви дари, откликвайте на нежностите му, но се въздържайте от инициативност. Все ще сбъркате нещо.
На четвърти лунен ден не е подходящо да се правят драстични диети за отслабване, нито разтоварващи дни само на вода. Можете да си похапнете ограничено количество от любимите си лакомства, няма да се отрази зле на фигурата ви.
Децата, родени през четвърт лунен ден, са много свободолюбиви и ако родителите не зачитат тази им особеност, ще се наложи да преживеят трудни моменти около възпитанието им. Ако родителите оценят правилно детето и го възпитат в морални ценности и решителност в правилна насока, ще имат удоволствието след време да се гордеят с един уважаван и преуспял човек от семейството.
Ако загубите нещо през четвърти лунен ден, не се притеснявайте, обикновено се намира някъде наблизо, просто не го откривате в момента.
Сбъдват се само сънищата с положителни насоки.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68