Tyxo.bg counter
Хороскоп - 12 март

Овен – 21.03 до 20.04
Денят ще е успешен за вашите делови занимания, особено ако не започвате нещо ново, а се опитате да приключите със задачи, които по някаква причина още не сте довършили. С много неща ще се справите по-лесно от предишните си опити. В емоционално отношение ще сте спокойни и уравновесени, доколкото това е възможно за вас. Следете кръвното си налягане. Проявете умереност в храненето.

Телец – 21.04 до 21.05
В този понеделник трябва да контролирате отношението си към хора, от които зависите. С агресия няма да постигнете нищо, освен да създадете конфликт и да провалите някои от задачите си. Занимаващите се с изкуство ще създадат впечатляващи творби. Не се усамотявайте днес. Пазете се от излишни нервни изблици, нервната ви система е малко лабилна.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Денят ще ви донесе приятни емоции, макар че няма да свършите кой знае колко работа. Повече ще се разхождате, ще водите интересни разговори. Радвайте се на този ден, имате нужда от малко безделие, макар че е понеделник. Хранете се с леки храни, включете повече плодове в менюто си. Не стойте дълго на слънце.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес ще сте в добро настроение още от сутринта и ще имате достатъчно енергия за работа.  Много хубаво е, че сте весели, но все пак си спомнете, че имате важни задачи, които не трябва да бъдат подценявани. Има опасност да забравите някой ангажимент. По обяд ви предстои среща с добър приятел, помогнете му.

Лъв – 23.07 до 23.08
Днес ще се изкушавате да напуснете работното си място преди да свърши работния ден. Не го правете дори да става дума за 10-15 минути. Трябва да се придържате към рутинните си задължения и дори не си помисляйте да експериментирате. Това ще ви донесе големи ядове.

Дева – 24.08 до 23.09
Някои сметки ще ви излязат криви в днешния ден. Настроени сте да не работите много, а ще се окаже, че имате много важни дела. Радостното е, че каквото започнете, ще завърши с успех. Няколко важни разговора също ще са полезни за кариерното ви развитие и за бизнеса ви.  Намалете максимално кафето и другите кофеинови напитки.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес ще бъдете много приказливи и ще разкриете много свои проблеми пред колеги и дори пред непознати. Все пак не проявявайте прекалена откровеност. Свършете работата си предимно до обяд. Много важно е каквото започнете като ново начинание, да е планирано добре. Малки детайли могат да съсипят усилията ви, ако не сте ги предвидили. Всъщност ще е по-добре да отложите началото на нещо ново още малко.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Ще бъдете много чувствителни на тема прецизност в работата, но така или иначе няма да се отървете от неприятности заради колега, който е неточен при изпълнение на задачите си. Въздържайте се от упреци.  Грижете се само да свършите своите задължения на ниво. Намерете време да се погрижите за здравето си. Не сте достатъчно отговорни в това отношение. Избягвайте солени храни. Пийте много вода и не стойте дълго на слънце.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днешният ден ще е много  натоварен за вас и това може да ви поизнерви.  Днес ще проведете и много полезни разговори, но в никакъв случай не започвайте нещо ново. Има време да стартирате проекта си, сега само го обмисляйте. Денят ще е много благоприятен за хората на изкуството.

Козирог – 22.12 до 20.01
През целия ден ще въдете в някакво странно настроение на радост и въодушевление. Ще имате значително много работа, но тя няма да ви затрудни, дори ще помагате с удоволствие на колегите си, ще ги забавлявате и ободрявате. Внимавайте само покрай духовната щедрост да не пропилеете и големи парични средства.

Водолей – 21.01 до 19.02
Денят ще е успешен за вашите делови занимания, но не започвайте нови проекти. Хората на изкуството ще имат интересни идеи, ще бъдат много вдъхновени. В емоционално отношение ще сте разсъдливи и уравновесени. Вечерта не се усамотявайте. Бъдете сред приятели, веселете си, посетете тихо и приятно заведение. Следете кръвното си налягане.

Риби – 20.02 до 20.03
Днес ще можете да се порадвате на успешно завършени делови проекти и много високи оценки за работата си. Не се възгордявайте. Бъдете приветливи и добронамерени към колегите си, даже и да усетите нотки на завист. По обяд излезте малко на чист въздух, разходете се. Нуждаете се от кратко усамотение, за да се успокоите от силните вълнения. Днес не правете големи инвестиции в покупки за дома си. Избягвайте силното слънце, рано е още и не сте подготвени за него.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68