Tyxo.bg counter
Хороскоп - 13 март

Овен – 21.03 до 20.04
Денят няма да е от най-успешните за вас и работата ви ще върви малко трудно, ако е свързана с вземане на решения и творчески задачи. Занимавайте се предимно с документацията си – това ще ви спори, защото ще бъдете съсредоточени.  Ако се налага да вземате важни решения, мислете повече за последствията от тях, тъй като е много вероятно за момента да ви се вижда правилно нещо, но във времето да се получат негативни резултати. Любимият човек ще ви поднесе малка изненада, но вие не пропускайте да изразите радостта си.

Телец – 21.04 до 21.05
Днес не се отнасяйте хазартно към основната си дейност. Всичко, което правите, трябва да е добре обмислено и изпипано в детайли. Можете да поемате рискове, но в рамките на разумното. Във всеки случай не започвайте нищо ново. Назрява конфликт между вас и любимия човек заради ваше решение, което сте взели еднолично. Можете да предотвратите напрежението, като предложите да обсъдите проблема съвместно на чаша хубаво вино.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Малко трудно днес ще организирате синхрона между  служебни задължения и лични ангажименти. Това може да ви коства голямо натоварване, ако не се примирите с идеята, че все някой ангажимент трябва да отпадне. По-важно е да съхраните здравето си, отколкото да свършите всичко в този ден. Не мислете непрекъснато за последната караница с любимия човек. Това вече е минало.

Рак – 22.06 до 22.07
Разпределяйте през целия ден внимателно времето и задачите си, за да не се окаже вечерта, че нищо не сте свършили. Ако сте на ръководен пост, може би ще се натъкнете на сериозна съпротива отстрана на подчинените си по служебни въпроси. Запазете добрия тон, но отстоявайте решенията си. Не се претоварвайте с физически дейности, макар че едно евентуално заседяване ще ви изнерви повече. Умереност – това е формулата.

Лъв – 23.07 до 23.08
Ако днес по различни причини се наложи да изяснявате проблеми, първо помислете дали можете спокойно да дискутирате.  Бъдете разумни и изложете позициите си, без да повишавате тон. Позволите ли си агресивност, е вероятно да си спечелите поне една безсънна нощ, ако не и нещо друго.  Ще получите голямо признание за ваша обществена дейност, но кой знае защо няма да се зарадвате много.

Дева – 24.08 до 23.09
Не поемайте рискове днес. Ако имате творчески занимания, направо ще сте пред провал при положение, че не си дадете достатъчно време. Добре ще вървят дела, свързани с обработка на документи, срещи с чиновници, изчисления на финансови средства. Вечерта е вероятен семеен конфликт по повод недостиг на пари и разхищението им отстрана на вашия постоянен партньор. Спестете си остри реплики, които ви идват в ума.

Везни – 24.09 до 23.10
Сами днес ще трябва да решите дали да устоявате досегашна своя позиция или да предприемете нещо ново. Бъдете внимателни при избора и мислете в дългосрочен план. Ще се наложи да се занимавате със здравословни проблеми на свои близък. Самите вие ще трябва да се погрижите за здравето си – най-вероятно стари заболявания в ставите.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Подгответе се за един напрегнат ден, но резултатите от работата ви ще бъдат много добри. Ако се опитат да ви натрапят решение по служебни проблеми, мислете, преди да реагирате. Не всичко, което на пръв поглед е некачествено, всъщност е такова. Действайте мъдро – по-малко приказки, повече обмисляне и действие. Погрижете се за нервната си система и направете дълга разходка сред природата.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ще бъде важен за вас с оглед бъдещето ви. Добре преценявайте своите думи и решения, не бързайте. Имате възможност да промените в положителен аспект живота си, но може и да пропуснете шанса си и дълбоко да съжалявате. Никакво поддаване на емоции, действайте само по разум и без да поемате излишен риск.Любимият човек има нужда да получи повече внимание от вас. Нищо няма да ви струва един мил жест към него.

Козирог – 22.12 до 20.01
Няма да ви е много весело през този ден, тъй като първо ще сте много заети; второ, трудно ще върви работата ви и трето, ще останете недоволни от решението на началниците си за заплащането, което са ви определили. Каквото и да предприемете, владейте се. Не сте в стабилно емоционално състояние, намерете начин да си възвърнете равновесието.

Водолей – 21.01 до 19.02
Днес не подценявайте нищо, което става около вас. На работното ви място събитията ще се развиват бързо и дори в края на деня ще научите за ново решение на ръководството. Не реагирайте остро, първо обмислете доколко и как ви засяга всичко. Погрижете се за здравето си, ако имате стомашни неразположения и болки в ставите на краката.

Риби – 20.02 до 20.03
Денят ви няма да е от най-лесните по две основни причини - много работа и подтиснатост от ваша страна. Опитайте се да бъдете по-реалистично настроени и да прецените как да подредите приоритетите си, за да не се приберете вечерта с изцедени сили и свръхнапрежение.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68