Tyxo.bg counter
Овен - хороскоп за април 2018

Април на 2018 година ще бъде един много динамичен месец за вас, представители на зодия Овен. Месечният хороскоп вещае голямо разнообразие в отношенията ви с хората около вас – едни ще ви обвиняват, че сте несериозни, други ще ви смятат за много точен човек. Важното е вие да живеете в хармония със собственото си аз и да не съжалявате за някои свои постъпки. Ще са ви нужни много сили да се справите с всичко, което сте запланували. Затова не се отказвайте от помощта на близките и приятелите си. Не говорете всичко, което ви хрумне, а внимателно преценявайте ситуацията. Не можете да очаквате, че всички ще ви разбират и ще прощават моментите, в които ви обхващат гневни изблици.
В деловата сфера не бъдете авантюристи, не се захващайте с неща, които не разбирате. Бъдете по-стриктни в изпълнението на преките си задължения, ако сте служители.
При положение, че имате частен бизнес, в които работите съвместно с партньори, не действайте единствено на своя глава. Първо няма да се справите с всичко сами, независимо от огромната си енергия и работоспособност, и второ – ще обидите съдружника си. Важно е да поддържате хармонични взаимоотношения, тъй като бизнесът ви постепенно ще се разраства и един евентуален разрив ще навреди на развитието му.
Ако сте на ръководен пост, не се опитвайте да изолирате служителите си от определени задачи. Бъдете деликатни, макар че това е значително трудно за своенравния ви характер. По-полезни ще бъдете с опита и знанията си, отколкото с авторитарния си подход. В последната декада на месеца трудно ще вървят преговорите, които възнамерявате да осъществите, но не се отказвайте. Пазете се от завистници и хора, които имат интереси на същия делови фронт. По-малко споделяйте намеренията си, ако не сте убедени в лоялността на съответния човек.
Покрай работата си не забравяйте хората от семейството, особено тези, които все още се обучават. Те ще имат нужда не само от финансовата ви подкрепа, а и от съветите ви.
В последните 2-3 дни на месеца ще усетите недостиг на парични средства, но с малко икономии ще се справите. Не е желателно да вземате заеми.
В сферата на любовта не всичко ще бъде гладко между вас и любимия ви човек, но вината ще е изцяло ваша. Забравете суетата си и желанието да налагате мнение за всяко нещо. По-добър вариант е да обърнете повече внимание на партньора си, да се съобразите с неговите планове, а при невъзможност да сторите това – да дадете едно разумно и приемливо обяснение.
Единствената опасност за здравословното ви състояние може да дойде под форма на физическо претоварване – болки в мускулите и ставите – предимно коленете. Грижете се за почивката си и не се наемайте с много тежка физическа работа.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68