Tyxo.bg counter
Телец - хороскоп за април 2018

През месец април на 2018 година вие, представители на зодия Телец, ще имате възможност да реализирате някои свои стари желания, от които почти вече сте се отказали. Много от вас ще променят местоработата си, други ще се сдобият със собствено жилище, а трети ще имат възможност да заминат на работа в чужбина. Няма да се чувствате обаче особено доволни от промените, макар че преди време сте копнели за тях.
Що се отнася до вашият бизнес, той ще е успешен. Повече ще успеят хора, които се движат по добре установени пътища и са планирали внимателно всичко. Ще се натъкнете и на известни трудности, ако се налага да преодолявате бюрократични разпоредби или мнението ви не съвпада с това на партньорите. На същите трудности ще се натъкнат и някои служители, чиито началници са по-големи бюрократи и никога не заобикалят правилата. И да спорите, и да упорствате, няма да промените нищо. Не зарязвайте работата си, но по-спокойно приемайте ситуациите.
Не се очертават финансови трудности за вас, нито пък големи печалби през месеца. С един разумен подход към парите ще се справите със задълженията си. Нещо повече – ще успеете да отделите средства за малки домашни ремонти, каквито просто ще се наложи да направите, макар и да не сте ги планирали.
Третата десетдневка на април ще бъде вече по-спокойна и благодатна и за хората, занимаващи се с творчески дейности, но големи постижения не могат да се очакват.
През целия период се старайте да не влизате в конфликти с близките си. Имате за разрешаване значително важни проблеми, особено по отношение на децата и възрастни роднини. Позволете си да бъдете неотстъпчиви само по повод продажба на семейни имоти – не продавайте и толкова, независимо от волята на роднините.
За самотните представители на знака не се очертава нищо интересно в сферата на любовта.
По отношение на здравето си ще трябва да сте внимателни, особено ако имате стари заболявания на ставите и белите дробове. Пазете се от простуда и физическа преумора. Опасна за вас може  да бъде и една прекалено нервна обстановка на работното място или в дома. Старайте се да намирате начини за разтоварване – спорт, среща с приятели, кратки пътешествия до приятни места.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68