Tyxo.bg counter
Хороскоп - 14 март

Овен – 21.03 до 20.04
От сутринта си спомнете, че през целия ден трябва да се контролирате много добре. Не можете да правите всичко, което ви се иска, и да изоставяте работата си. Има опасност да получите значително голямо наказание, ако си позволите да своеволничите. Важно е и поведението ви спрямо близките хора, които можете да обидите, като проявявате своенравие. Днес не харчете пари за всяка своя прищявка, научете се да си отказвате някои неща.

 

Телец – 21.04 до 21.05
Не си създавайте сами проблеми, като поемате чужди задачи. Нека всеки си върши работата, а ако потърсят от вас помощ, дайте само напътствия. Не приучавайте колегите си да им вършите работата. Днес е добре да избягвате всякакви конфликти на служебното място и в дома си. Не допускайте да ви провокират. Занимавайте се по-дълго време със спорт, така ще се освободите от напрежението и от силната си енергия. Правете леки упражнения, не вдигайте тежко, не избирайте екстремални спортове.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Днес може да се наложи да воювате на много фронтове и да доказвате своя професионализъм, но запазете спокойствие. Хората, които ще ви подложат на това напрежение, ще си получат заслуженото, защото вие ще успеете. Не се конфронтирайте с никого. Особено внимателни бъдете по отношение на постоянния си партньор, който се готви да ви иска обяснения. Дайте му ги, това ще ви осигури спокойствие за много дни напред.

Рак – 22.06 до 22.07
Пазете се от претоварване - както физическо, така и емоционално. Колкото и много задачи да имате, намерете начин да ги разпределите така, че да не се преуморявате. Не поставяйте служебните ангажименти над личното си здраве и спокойствие. Ще реагирате доста спонтанно, възможно е да изречете много излишни думи. Владейте се. Проявете духовна щедрост към близките си хора. Направете и дарение, макар и не парично.

Лъв – 23.07 до 23.08
Ще трябва да се мобилизирате, за да свършите работата си.  Има опасност да получите наказание поради намеренията си да лентяйствате на работното си място. Не влизайте в никакви конфликти, не противоречете на началниците си и не напускайте службата си, преди определеното време. В семейството също очакват от вас да изпълните поети задължения и ако не го сторите, скандалът е готов. Много неприятности ще избегнете, ако сте по-коректни.

Дева – 24.08 до 23.09
Днес ще бъдете много делово настроени и можете да изпаднете в конфронтация с колеги, които нямат голямо желание да бъдат оперативни в работата си. Овладявайте се, не влизайте в конфликти, още повече, че нищо няма да промените. Вършете си своята работа. По обяд ви очаква интересна среща, но се постарайте да сте в добро настроение. Ще получите важна информация, която ще ви е много полезна в делови план. Намерете малко време за леки спортни занимания. Заседналият начин на живот ще ви се отрази зле.

Везни – 24.09 до 23.10
Много работа ви предстои в часовете до обяд, но не всичко ще върви гладко. Не се изнервяйте, вината не е във вас. Свършете своите задължения и всеки да си носи отговорността. Не подканяйте колегите си да работят. Само ще си спечелите неприятности и подигравки. Ако обаче сте на ръководен пост, действайте недвусмислено – работата трябва да се свърши. Вечерта ви предстоят интересни разговори, от които до известна степен ще зависи бъдещето ви. Събирайте внимателно информация, обмислете я внимателно.

Скорпион – 24.10 до 22.11
През този ден нищо няма да може да ви изкара от равновесие, но пък вие можете да вбесите много хора. Понеже сте настроени много философски, няма да изпаднете в лошо настроение, каквото и да чуете по свои адрес. Това е правилната позиция, но още по-добре ще е да избягвате хленчещи и мрънкащи хора. Ще се видите с добри приятели, с които не сте се срещали отдавна. Повеселете се  на воля.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Пак сте завладени от делови идеи и се опитвате да ги реализирате на всяка цена. Не бързайте, обмисляйте всички детайли. Не споделяйте плановете си пред всеки, мнозина са обсебени от завист и корист. Пътуванията ще са успешни, само по-леко натискайте педала на газта. Предстоят интересни разговори, делови срещи, но не допускайте конфронтация. Деликатно устоявайте на своите решения.

Козирог – 22.12 до 20.01
Колкото и много задачи да имате в службата си, намерете начин да ги разпределите така, че да можете и да си почивате от време на време. Ще реагирате много спонтанно на някои забележки от колеги. Вероятно  е да изречете много груби думи. Владейте се. Проявете разбиране към близките си хора.

Водолей – 21.01 до 19.02
Много неща ще провокират хладнокръвието ви, но се постарайте да не обръщате внимание на клюки и заядливи забележки. Вършете си работата самостоятелно. Работата в екип ще върви трудно.  По-приятно ще ви е сред непознати или компании извън служебното ви обкръжение. Погрижете се за външния си вид – направете подмладяващи процедури за кожата си.

Риби – 20.02 до 20.03
Ако днес можете да си свършите бързо работата и да се отделите от работното си място, ще си спестите много неприятности. Не позволявайте да ви въвлекат в дребнави служебни разправии. Имате и лични ангажименти, които трябва да свършите до края на деня. Не ги забравяйте, тъй като неизпълнените задължения могат да породят семеен скандал.

 

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68