Tyxo.bg counter
Близнаци - хороскоп за април 2018

За вас представители на знака Близнаци,  месец април на 2018 година няма да е от най-веселите. Ще изпаднете в някакво песимистично настроение и непрекъснато ще се оплаквате от нещо, ще ви се струва, че сте заобиколени от недоброжелатели. Практически около вас няма да има такава реална ситуация, но прекалената ви мнителност може да ви изиграе лоша шега. Има вероятност да досадите на околните, ако постоянно ги занимавате с натрапчивите си мними заплахи. Дори е много вероятно да ви заподозрат, че преследвате някаква непочтена цел, заради която си измисляте несъществуващи проблеми.
Ако имате собствен бизнес, вместо да мрънкате постоянно, се заемете с разширяването му и контрола над служителите си. Периодът е благоприятен да извлечете максимума от търговия, реклама и разпространение в по-широки граници на ваша продукция или услуги, ако извършвате такива. Можете да инвестирате и в нови проекти, но е задължително внимателно да проучите детайлите.
Ако сте служители, по-малко занимавайте колегите с личните си проблеми, а си вършете работата отговорно, тъй като има тенденция да настроите срещу себе си голяма част от колектива. Не пропускайте сроковете. Много е вероятно да бъдат направени внезапни проверки на работата ви от страна на началниците ви.
В последните дни на месеца можете да очаквате допълнителни приходи към бюджета си, но те няма да бъдат много значителни. Ще се наложи да пестите, ако имате намерение да отделите средства за почивка или пътуване в чужбина, каквото много ви се иска да направите в близко време.
В семейните отношения не се очертават някакви големи сътресения и може да се каже, че ще бъдат значително спокойни, особено и ако вие овладеете желанието си постоянно да недоволствате от нещо. За необвързаните – нищо интересно – леки флиртове  и толкова.
Ако през месеца почувствате сърцебиене, виене на свят – потърсете лекарска помощ и не се самолекувайте. Тези, които проблеми с белите дробове, ще трябва да са много внимателни и да не допускат простуда или излагане на въздействие на силни аромати, които биха могли да влошат положението.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68