Tyxo.bg counter
Хороскоп - 15 март

Овен – 21.03 до 20.04
Ще се наложи днес да се оправяте в твърде заплетена ситуация, да изяснявате кой крив и кой прав. Колкото по-малко време загубите с това, толкова по-добре. Не бъдете агресивни, но не давайте възможност на никого да извлича полза на ваш гръб. Не е препоръчително и вие да плетете интриги. В любовните ви отношения ще има известно напрежение, но можете да изгладите всичко с повече спокойствие.

Телец – 21.04 до 21.05
Неочаквано ще намерите съмишленици за някаква своя кауза. Бъдете търпеливи, но и достатъчно хитри да извлечете максимална полза за себе си, без да наранявате никого. Изплатете дълговете си към близки и колеги. Вечерта останете в дома си и обърнете внимание на децата и близките си.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Няма да имате време за себе си в този ден. Ще преживеете големи вълнения и радости, но не забравяйте, че ви чака много напрегната работа. Не бива да я отлагате до безкрайност. Предстои ви разговор за бъдещите ви планове, но не разчитайте, че някой ще ви помогне да ги осъществите. Вечерта бъдете с близките си и споделете своята радост с тях.

Рак – 22.06 до 22.07
Прекалено заети ще сте в този ден. Ще бъдете малко раздразнителни и е много вероятно да получите ответен удар от хора, които ще засегнете. По-добре ще е да бъдете по-търпеливи, да се въздържате от агресивни прояви. Внимавайте за здравето си и реагирайте бързо при евентуални проблеми.

Лъв – 23.07 до 23.08
Не се размотавайте през този ден, а работете много отговорно. Каквото започнете, трябва да го довършите. Смирете гнева си, по-малко критикувайте – не всичко, което ви дразни днес, е толкова негативно, а и не е насочено директно срещу вас. Не си позволявайте да харчите големи суми, скоро ще ви потрябват повече пари.

Дева – 24.08 до 23.09
Гледайте си работата днес, вместо постоянно да критикувате другите. Много вероятен е остър конфликт с колеги и партньори, ако прекалите със забележките си. Прекалено агресивното ви поведение може да бъде наказано с изолация от страна на заобикалящите ви хора.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес ще бъдете много оперативни при изпълнение на служебните си задължения. Вечерта обаче ще сте накрая на физическите си сили. Бъдете сред хора, които ще ви осигурят спокойствие, вместо да ви досаждат непрекъснато. Не давайте днес пари назаем.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Днес за разлика от много хора ще бъдете в отлична физическа форма, ще работите много бързо и точно. Преките ви началници ще оценят високо качествата ви. Ако се занимавате с частен бизнес, е възможно да реализирате много добра печалба. Не пилейте парите, ще ви трябват само след ден-два. В любовния ви живот е пълна скука и не е лошо да помислите за повече разнообразие.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес вярвайте на късмета си. Някои ваши планове ще трябва да се променят, но реагирайте според ситуацията. Денят е добър за бизнес сделки, за преговори. Бъдете съсредоточени в главното, за детайлите ще мислите после. При всяка ситуация си налагайте спокойствие - това ще ви доведе до успешен завършек на нещата.

Козирог – 22.12 до 20.01
В този ден ще трябва да се докажете като човек със собствено мнение и да удържите на натиск да постъпите неправилно. Нищо, което нарушава законите, не предприемайте – който ви агитира за такава постъпка, не е ваш приятел. Погрижете се за проблемите на децата си и не смятайте, че това е задължение на партньора ви.

Водолей – 21.01 до 19.02
Не бързайте да вземате важни решения. Много важно е да не се поддавате на никакви емоции, на никакви увещания или чувства за дълг спрямо някого. Действайте по съвест и професионално. Вечерта напрежението между вас и интимния ви партньор може да нарасне до голям скандал – не е желателно да допускате подобна ситуация.

Риби – 20.02 до 20.03
Много ще ви е трудно да работите днес и е добре да си дадете почивка, стига това да е възможно. Ще се чувствате разсеяни, ще ви боли глава. Бъдете повече на чист въздух, за да се справите с физическия дискомфорт. Не си въобразявайте, че някой е срещу вас - това са само ваши внушения.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68