Tyxo.bg counter
Рак - хороскоп за април 2018

За вас, представители на зодия Рак, месец април на 2018 година може да бъде твърде разнообразен , ако не се увлечете по идеята да седите срещу компютъра си и да проучвате теории за всяко нещо, което предстои да свършите или да купите. Добре е човек да бъде информиран, но животът ви ще е по-забавен и ползотворен, ако бъдете дейни и сте сред хора, с които ви е приятно да общувате на всякакви теми.
Деловата обстановка около вас няма да е идеална, но ще бъде достатъчно благоприятна, ако изиграете умно ходовете си. Заемете твърда позиция пред партньорите си по повод развитието на частния си бизнес и устоявайте мнението си, щом сте убедени, че сте на правилния път. Не се колебайте да разширявате периметъра, ако се занимавате с търговия или услуги, но това е моментът, при който наистина трябва да сте информирани отлично. Не се поддавайте на авантюристични предложение, нито пък приемайте позицията за изчакване и бездействие. Планирайте точно какво, кога и как да свършите, за да извлечете максимална полза. Бъдете устойчиви, но не и агресивни.
През месеца ще имате известни финансови затруднения, но пари назаем можете да вземате само от много близки хора. Не е време за големи заеми, освен ако някакви извънредни обстоятелства не наложат това. Имайте предвид, че и ваши близки ще се обърнат към вас за финансова помощ. Можете да окажете такава само ако имате на разположение лични средства.
В семейството ви могат да възникнат големи разногласия по повод проблеми, свързани с възпитанието и образованието на децата. Не заемайте позата на обидения човек, не бъдете груби, а активно и разумно, без излишни нерви, участвайте в разрешаването на проблемите. Към децата бъдете изключително внимателни, независимо от това какво са сторили. Не натяквайте на любимия човек за някои грешки, които допуска във възпитателния процес на децата, особено ако вие рядко се занимавате с тях.
Самотните представители на знака няма да имат големи шансове и този месец да срещнат своя човек, но пък ще имат възможност за повече запознанства с хора от противоположния пол. Само че не се залъгвайте, че това ще стане във виртуалното пространство.
Енергийният ви потенциал през периода няма да е много силен. Често ще се чувствате изморени, ще имате главоболие, а някои дами ще бъдат изключително нервни към края на месеца. Яжте повече плодове и зеленчуци, намалете месото, колбасите и алкохола.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68