Tyxo.bg counter
Лъв - хороскоп за април 2018

За вас, представители на зодия Лъв, месец април ще е значително благоприятен, но има опасност да изпаднете в самохвалство, а това вече може да ви донесе известни неприятности. Повече се занимавайте с преките си задължения. Не се самоизтъквайте, оставете другите да оценят заслугите ви и да ви похвалят. Действително ще имате успехи на работното място, ще докажете правотата си в някои направления, но това не бива да ви превръща в човек, който размахва постиженията си и се опитва да покаже, че без него работата ще върви по-зле. Бъдете скромни. Оказвайте помощ на колегите си, не ги упреквайте в некадърност или невежество. Ако се занимавате с частен бизнес, за вас ще са най-успешни дните между 1-во и 15-то число на месеца. Хората на изкуството също ще имат един плодотворен месец, но резултатите от априлската дейност ще се видят най-добре в началото на месец май.
Ще имате добри финансови приходи и можете да си позволите известно разточителство, още повече, че вие обичате лукса. Все пак не прекалявайте с глезотиите, особено ако сте планирали ремонт, тъй като разходите със сигурност ще надхвърлят планираното, а и по-млади членове от семейството ви ще се нуждаят от финансова подкрепа и то значителна. Не бива да им отказвате точно в този момент.
В сферата на любовта през април ще преживеете много романтични моменти, но има голяма опасност да забравите за някои свои задължения, ако се поддадете изцяло на любовните си преживявания, а това не е желателно, тъй като е възможно да изпуснете от поглед важни за вас делови задачи. Необвързаните биха могли да срещнат своята голяма любов, особено през първата половина на месеца.
Семейните Лъвове и хората, живеещи с постоянен партньор, трябва да бъдат по-внимателни как общуват с партньора си, тъй като може да се стигне до сериозен конфликт по дребнав повод, ако умишлено се поддържа обстановка на заядливи подмятания за стари грешки. Месецът предполага много романтика, забравете миналото.
Грижете се за храносмилателната си система и не употребявайте тежки и пикантни храни. Така ще се радвате на добро здраве през април. Не предприемайте строги диети за отслабване.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68