Tyxo.bg counter
Дева - хороскоп за април 2018

Вие Деви, през април на 2018-та година ще трябва да сте много оперативни, защото някои събития не само че ще ви изненадват, а ще изискват от вас и спешни реакции. Това ще ви създаде напрежение, защото ще промени вашите предварителни планове, ще ви наложи да търсите финансови средства и ще ви подложи на един твърде изтощителен ритъм. Но пък в края на месеца ще имате повод за удовлетвореност при положение, че успеете да реагирате адекватно на всичко.
Към многото задачи ще се добави и неочаквано гостуване на хора, които не сте виждали отдавна. Не се дразнете, а се опитайте да приемете това събитие откъм хубавата му страна. След време ще установите, че всъщност посещението на тези ваши приятели ще се окаже полезно за семейството ви.
Ако сте хора, които имат частен бизнес, през периода ще ви се отвори възможност да стартирате нов свой проект, чиято реализация към края на годината ще бъде значително доходоносна. При планирането на текущите задачи по тази дейност не проявявайте краен максимизирам, а търсете най-оптималните решения. Проверявайте лично всяка информация и оставете емоциите настрани.
Служителите в различни ведомства и предприятия ще имат напрегнато ежедневие и ви съветваме да не влизате в конфликти с колеги и началници, да не пилеете време в празни разговори и умувания. Особено напрегната ще е последната декада от месеца, особено ако работите с финансови документи. Очаквайте и проверки от различни инстанции около 23-25-ти април.
Личното ви финансово положение няма да е блестящо през месеца, но ще заработите значителни суми, които ще получите по-късно.
В сферата на любовта трябва да сте по-внимателни и да не смесвате деловите отношения с интимните. Има риск да попаднете в неприятна ситуация, ако се поддадете на увлечение към колега на работното място. Бъдете общителни, но само толкова.
Уязвима през месеца ще бъде половата система. Търсете своевременно лекар, ако почувствате някакво неразположение.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68