Tyxo.bg counter
Хороскоп - 16 март

Овен – 21.03 до 20.04
Запазете спокойствие днес, не се ядосвайте заради чужди грешки. Достатъчно изморени се чувствате, за да се натоварвате с допълнителни проблеми. Избягвайте излишни спорове, щадете нервите си. Непредвидени разходи ще объркат сметките ви, но с помощта на приятели ще се справите. Все пак предстоят почивни дни и трябва да сте позитивни, когато планирате тази вечер с близките си как да ги прекарате.

Телец – 21.04 до 21.05
Това е ден, през който трябва да сте много внимателни по време на работата си. Само със спокойствие и деликатност ще успеете да се справите, макар и да ви е трудно да се владеете точно в петък, когато вече мислите за почивка. Бъдете по-откровени с приятелите си, ако ви помолят за мнение по техен проблем. Ако сте решили да пътувате вечерта, бъдете внимателни и избягвайте натоварените шосета.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Вместо да таите скрит гняв към колегите си, споделете какво ви измъчва. Много вероятно е да има едно най-обикновено недоразумение помежду ви. Поканете близък приятел за една по-дълга разходка привечер и се освободете от голямото емоционално напрежение, като му разкажете за неприятностите си. Ще получите добър съвет.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес е важно да изпълнявате много точно каквото ви наредят. Няма никакъв смисъл да спорите. Отделете внимание на връзките с приятелите си, те се чувстват леко пренебрегнати. Повече физически занимания привечер или срещи с приятели ще ви се отразят добре. Очаквате с напрежение някакви изпитни резултати и много ще им се зарадвате - ще са много положителни.

Лъв – 23.07 до 23.08
Старайте се да завършвате всяко едно нещо, независимо дали е служебна или лична задача. Ще е необходимо да се преборвате днес и с разсеяността си. Избягвайте шумни места и запушени заведения.  Вероятно е да усетите силни пристъпи на главоболие и раздразнителност в следобедните часове, но ако направите една по-дълга разходка след работа, ще ви мине и без хапчета. Пролетната умора си казва думата.

Дева – 24.08 до 23.09
Най-вероятно е днес да бъдете дребнави и заядливи към околните. Трябва да овладеете нервите си. Имате твърде много изостанали задачи, но помощ няма да ви бъде предложена. Не приемайте медикаменти без лекарско предписание, особено ако имате стомашни болки. Помислете как да промените начина си на хранене. Намалете кофеиновите напитки.

Везни – 24.09 до 23.10
Търпението е най-важното качество, което ще ви помогне да преодолеете голямото натоварване на работното си място. Задачите ви ще са твърде много, но не се отчайвайте, а действайте. Не допускайте да ви стоварват ангажименти, които нямат връзка с пряката ви работа. Трябва да завършите своите служебни ангажираности в рамките на петъчния ден и в никакъв случай да не отделяте от почивните дни време за тях.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Наложете си днес да работите самостоятелно и да не обръщате внимание на дребнавите кавги около вас. Ако ви обхване гняв, трябва да овладеете емоциите си. И да се опитат да ви въвлекат в служебен конфликт, не се поддавайте. Вечерта се вижте с близки приятели и се повеселете от сърце.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Предстоят ви много организационни дейности днес, макар че работната седмица свършва. Не обръщайте внимание на мрънкащи хора, движете се по своите правила. Избягвайте да водите безсмислени разговори и действайте оперативно. Опитайте си късмета - пуснете тото, купете си билети от лотарийни игри.

Козирог – 22.12 до 20.01
Не драматизирайте някои дребни несполуки на работното място. Бъдете активни и до обяд приключете важните задачи. Ако някой постоянно ви дразни с поведението си, просто го игнорирайте. В следобедните часове ще можете да се поотпуснете вече. Не пътувайте късно вечерта.

Водолей – 21.01 до 19.02
Имате нужда от максимална концентрация, за да докажете професионалните си качества. Потърсете помощ от колеги, но не хленчете и не се оплаквайте.  Не подценявайте физическото си неразположение, ако имате силни болки в областта на таза.

Риби – 20.02 до 20.03
Днес ще успеете да свършите деловите си задачи бързо и даже ще можете да отделите малко време за лични дела. Само внимавайте да не ви упрекнат, че използвате служебни ресурси за лични цели. И не споделяйте много-много какво вършите. Нали знаете, че някои хора обичат да доносничат на началниците.

 


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68