Tyxo.bg counter
Хороскоп - 17 март

Овен – 21.03 до 20.04
Поне в тази събота забравете за работата. Имате нужда да си починете и да се разтоварите от напрежението през седмицата. Ако се налага да сте на работното си място, карайте я по-спокойно. Повече занимания с творчески дейности ще ви успокоят. Бъдете по-грижовни към здравето си и колкото и да ви се иска вече да хвърлите зимните шуби, обличайте се топло.

Телец – 21.04 до 21.05
Неочаквана реакция отстрана на ваши близки ще ви изкара от равновесие. Опитайте се да овладеете гнева си и да изслушате аргументите, които ще приведат опонентите ви. Не бъдете консервативни и отмъстителни. До вечерта ще сте забравили всичко, ако не се самонавивате. Приятни хора ще ви дойдат внезапно на гости, но не бъдете неприветливи към тях в началото. Любимият човек очаква от вас да внесете малко разнообразие в съвместния ви живот.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Не се страхувайте да вземате решения днес за семейството си. В интерес на истината, възможно е и да сгрешите, но накрая всичко ще се развие в правилната посока. Не се сърдете на хората, които не са съгласни с ваши мнения, особено ако тези хора са ръководени от грижа за вашето бъдеще. Не пътувайте късно вечерта с недобре подготвена кола.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес бъдете в постоянно движение - това ще ви зарежда с енергия и ще ви донесе голямо удовлетворение, когато направите преценка на свършеното през деня. Не е ден да капризничите, а да действате. Ще създадете нови контакти, които ще са ви много полезни занапред. Само не пийте постоянно студени напитки.

Лъв – 23.07 до 23.08
Трябва да сте достатъчно почтени спрямо хора, с които общувате постоянно. Ще бъдете щастливи в своя приятелски кръг, ако не проявявате дребнавост. Ако имате частен бизнеса е вероятно да претърпите малки загуби, за които сами ще сте си виновни, но те няма да се отразят съществено на печалбите ви. Бъдете по-толерантни към действията на интимния си партньор. Той се чуди как да ви угоди, така че по-малко капризи проявявайте.

Дева – 24.08 до 23.09
Денят ви ще бъде запълнен с много работа, но няма да се чувствате изморени. Енергията ви ще е достатъчно силна, в добър емоционален баланс сте и всичко това ще направи съботата много полезна с оглед на бъдещите ви планове за промени в дома ви.

Везни – 24.09 до 23.10
Търпението ви днес ще бъде на изпитание. Ако успеете да се владеете при някои разговори с роднини, ще спечелите много. Вечерта ще се наложи да се погрижите за проблеми на близките си хора, но нищо тревожно няма да се случи.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Ще ви е трудно да се концентрирате днес и ще започвате различни неща, които все няма да довършвате. Не споделяйте нищо важно в присъствие на непознати. Ако толкова трябва да споделите нещо, правете го само пред човек от семейството. Бъдете по-грижливи към здравето си и не се претоварвайте с тежка физическа работа.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Днес е вероятно да се наложи спешна реакция, свързана с бизнеса ви. Не давайте обещания дори пред най-добрите си приятели, обстоятелствата ще ви попречат да ги изпълните. Вечерта се забавлявайте с приятели.

Козирог – 22.12 до 20.01
Много ще сте доволни от някои свои успехи в съботния ден – състезания, конкурси, показване на сръчност в някои дейности. Не бързайте да се хвалите с постиженията си, преди да са показани окончателните резултати. Новина от близки хора ще ви зарадва.

Водолей – 21.01 до 19.02
Ще се наложи да пътувате непредвидено, но това е свързано с ваши приятелски отношения и ще сте доволни да покажете привързаността си.  Пазете се от завистници и от хора, които имат към вас претенции за имоти.

Риби – 20.02 до 20.03
Може да се наложи да докажете професионалните си умения. Постарайте се до обяд да приключите с деловите си ангажименти. Чака ви приятен семеен момент - веселете се от сърце.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68