Tyxo.bg counter
Везни - хороскоп за април 2018

За вас, представители на зодия Везни, месец април на 2018 година ще бъде по-спокоен по отношение на деловите ви задачи. Това ще позволи да се заемете с някои лични дела, които все отлагате. Няма да е лошо да сложите в порядък дома си, да обърнете внимание на семейството и роднините си, защото ще последва един натоварен период, през който ще бъдете ангажирани с много работа. През април ще трябва да бъдете внимателни към новите си контакти. Не споделяйте лични неща с всеки, не коментирайте плановете си, ако се занимавате с частен бизнес. Повече слушайте и събирайте информация. Не се доверявайте на хората, с които току-що сте се запознали, ако ви обещават да ви включат в грандиозни и много печеливши проекти.
Колкото и да е неприятно, трябва да знаете, че през месеца ще имате сериозни финансови затруднения, особено ако имате неизплатени задължения. След 20-то число всички, на които дължите нещо, ще си поискат парите, а като се добавят и битовите сметки, можете да се окажете в трудно положение. Добре ще е обаче да се разплатите, така че имате ли пари, не отлагайте. Този проблем може да стане причина да загубите добри приятели, ако те се усъмнят във вашата коректност. И не започвайте нищо ново, ако не разполагате с лични средства.
Отношенията в семейството ви ще бъдат хармонични и спокойни, но все пак се съобразявайте какво точно казвате.
За необвързаните периодът е много подходящ да укрепят връзката си и да помислят за нещо по-сериозно. Едно кратко пътуване може да промени намеренията ви за необвързаност с брак и да създадете такъв.
За вас съществува реална опасност да се въодушевите от затоплянето на времето и да стигнете до тежка простуда, ако не се съобразявате с температурните разлики в сутрешните и следобедните часове. Имунната ви система не е в отлично състояние и ще бъдете податливи и на вируси. Така че – по-внимателно.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68