Tyxo.bg counter
Хороскоп - 18 март

Овен – 21.03 до 20.04
Ще бъде прекрасен ден за вас, макар че имате да вършите много работа. Не се мръщете, ако възрастни роднини ви поканят да им помогнете.  Пътуванията ще са успешни и ще ви донесат приятни изживявания. Добре ще е да излезете сред природата с близките си хора, особено ако времето е слънчево. Опитайте се да не се влияете от часовника днес.

Телец – 21.04 до 21.05
През целия ден ще ви се иска да направите някаква щуротия и защо пък не. Много добър вариант за вас е да работите в градината или на друго открито място. Днес ще имате много интересни идеи за промени в дома си, но по-добре ще е да не започвате подобни дейности. Няма да довършите нищо напълно.

Близнаци – 22.05 до 21.06
От сутринта ще сте малко изнервени и напрегнати, но постепенно ще навлезете в добър ритъм. Няма да свършите всичко планирано, но и няма да пропуснете важни неща. Леки физически занимания ще ви се отразят добре. Колкото и да ви е неудобно, откажете да дадете пари на заем без оглед на това кой ви ги иска.

Рак – 22.06 до 22.07
Днес ще бъде един весел и приятен ден за вас. Занимавайте се само с интересни за вас дейности. Идете на разходка, работете на открито. Не пилейте пари, но и не ставайте скъперници. Привечер ще ви е приятно да се видите с приятели, чиито интереси са и ваши.

Лъв – 23.07 до 23.08
Обхванати сте от въодушевление  да посетите нови места. Няма да е лошо да помислите за красиви природни кътчета. Не злоупотребявайте с алкохола – здравето ви може да се влоши, ако прекалите с пиенето. Добре ще да бъдете с приятели, които също като вас са почитатели на природните красоти и пътешествията.

Дева – 24.08 до 23.09
Отдайте се на приятни занимания, разхождайте се, срещнете се с приятели, посетете възрастни роднини. Привечер ви очаква романтична среща, но не се застоявайте до късно извън дома си. Не се опитвайте днес да лъжете за каквото и да било - ще ви разобличат безмилостно.

Везни – 24.09 до 23.10
Денят ще ви поднесе няколко изненади, но няма да преживеете кой знае какви вълнения. Внимавайте какво вършите из дома си. Не правете големи ремонти и размествания. Избягвайте да контактувате с непознати хора днес.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Изпълнени сте с енергия и желание за действие, но все нещо ще ви пречи да свършите задачите си на ниво. Действайте разумно.  Не позволявайте на никого да влияе на решенията ви, слушайте собствена си интуиция.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ще е забавен, ако от сутринта не се ядосате.  Добре ще е да се нагласите емоционално, че през този ден няма да работите на пълни обороти. И вие не сте в много добра кондиция, но и околните ви ще създадат много затруднения. По-успешна ще е работата на хора, които действат самостоятелно.

Козирог – 22.12 до 20.01
Няма да сте настроени много на вълна работа,  повече ще ви занимават лични проблеми. Не споделяйте с чужди хора размислите си по повод личния си живот. Само ще се ядосвате заради проявената откровеност. По-малко се интересувайте днес колко е часът - няма закъде да бързате.

Водолей – 21.01 до 19.02
Отдайте се на почивка и се срещнете с приятни за вас хора. Не е желателно да прекарате деня си пред телевизора или компютъра. Излезте навън. Позволете си и някой дребен подарък – имате нужда да се поглезите с нещо, което да ви зарадва.

Риби – 20.02 до 20.03
Колкото и да се опитвате, няма да се отървете от досадни хора днес. Компенсирайте неприятните емоции с една дълга разходка из природата и си "забравете" часовника. Отдайте се на своите мисли, уединете се, макар и за малко.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68