Tyxo.bg counter
Скорпион - хороскоп за април 2018

През месец април на 2018 година вие, Скорпиони, ще трябва по-малко да приказвате и да не настройвате срещу себе си хората. Ако си позволите да се отнасяте негативно към всеки и всичко, само ще загубите.
В делово отношение месецът няма да е много благоприятен за вас. Колкото и да се опитвате да ускорите някои събития в работата си, това няма да се получи, така че бъдете търпеливи. И не обсъждайте намеренията си за бизнес с хора, които не само че няма да ви помогнат, а и ще се опитат да ви навредят. Действайте по конкретните си задачи за деня и не правете големи планове. Така поне ще намалите загубите от бавния ход на събитията.
Ако сте на ръководен пост, не допускайте подчинените ви да поставят условия или те да решават вместо вас. Всеки знае, че това практически е трудно, но изнервени от някои неуспехи, можете да изпаднете в съглашателски настроения. Без шумни кавги и спорове, действайте по своите правила. Не бъдете обаче отмъстителни, колкото и да ви се иска да накажете някого. Прилагайте всички законови средства да утвърдите положението си на ръководител и не поставяйте на подчинените си свръх изисквания.
Тъй като около вас постоянно ще витае някакво напрежение, бъдете внимателни как се държите с близките си и особено с по-възрастните хора. Без да сте крайни, не позволявайте да се месят в решенията ви. После горчиво ще се разкайвате за проявената слабост.
Има голяма вероятност да влезете в остри конфликти с любимия човек и то заради незначителни неща. Не го изкарвайте виновен за своите неуспехи и си намерете друг отдушник, например заемете се активно със спорт. Особено опасни за интимните ви отношения ще са дните след 25-ти април.
Ще сте податливи и на пристъпи на яростна ревност през тези дни. Опитайте се да се сдържате, проучете точно нещата и тогава реагирайте. Не забравяйте, че е вероятно да станете жертва и на умишлена интрига.
Тъй като ще ви занимават какви ли не ситуации и мисли, е възможно да станете сами причина за влошаване на здравословното си състояние. Проблеми можете да очаквате и ако си позволите много голямо физическо натоварване изведнъж. Мускулната треска ще е най-дребното нещо, но болките в ставите на китките, в областта на кръста и коленете не са за подценяване. Ако сте решили да намалите теглото си, не забравяйте да консумирате достатъчно белтъчини.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68