Tyxo.bg counter
Хороскоп - 19 март

Овен – 21.03 до 20.04
Ще имате силна енергия в този понеделник, но не всичко ще се развие както сте го планирали. Това не трябва да е причина за ядове, нито за упреци към колеги и приятели. Може би вашите планове са прекалено амбициозни - помислете по такъв вариант. Интимният ви партньор може да ви поднесе малка изненада, съобщавайки ви свое намерение за вечерта. Днес внимавайте как натоварвате лявата ръка и лявото рамо - има вероятност от контузия.

Телец – 21.04 до 21.05
Понеделникът ще тръгне доста безинтересно, но постепенно ще се появят интригуващи моменти. Само не прекалявайте с любопитството. Нека кой каквото има да ви каже, да сподели сам. Пазете се и от любопитството на по-възрастни колеги по отношение на личния ви живот. Голяма е вероятността от простуда.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Малко трудно ще ви върви работата, особено ако работите в екип с повече хора. Не се карайте с колегите, независимо дали сте прави вие или те. Много важно е да запазите душевното си равновесие. Днес избягвайте всякаква работа с документи. Ще е трудно занимание – и да подготвяте такива, и да се опитвате вие да се сдобиете с такива.

Рак – 22.06 до 22.07
Малко кисели ще сте от сутринта, но постепенно ще навлезете в обичайния си ритъм на действие. Трябва да прегледате задачите, изпълнявани в края на миналата седмица и ако се налага, да довършите някои дребни детайли. Не подценявайте нищо. Избягвайте днес да общувате с хора, които проявяват некоректен интерес към семейството ви.

Лъв – 23.07 до 23.08
Трудно начало на работната седмица ви очаква. Ще се удивите още сутринта от безсмислието на някои задачи, които ще ви поставят. Няма смисъл да коментирате каквото и да било. По-скоро си работете по своите правила. Не влизайте в конфликти с интимния си партньор, тъй като дори малкото пререкание може да доведе до голям скандал.Пазете се от претоварване на кръста - при вдигане на тежки предмети бъдете внимателни.

Дева – 24.08 до 23.09
За вас понеделникът ще бъде лек, приятен, изпълнен с доста интересни занимания. Само не дразнете с безгрижието си хората, които са натоварени повече от вас. Ако намерите повече свободно време, посветете го на интимния си партньор. Той има нужда от вас в този ден. Вероятни са болки в гърба, но не се притеснявайте, няма нищо сериозно.

Везни – 24.09 до 23.10
Днес ще имате много силна енергия, но ще бъдете и малко агресивни.  Не бързайте да вземате решения. Проявете повече търпение и на работното място, и в дома си. Помислете как да разнообразите вечерта си. заседяването пред телевизора само ще ви изнерви повече.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Предстои ви един интересен ден, но не са изключени моменти, в които ще бъдете на ръба на служебен скандал. Спестете си го при възможност. И без това нищо друго няма да спечелите. Не стойте дълго в затворени пространства. Дори да е студено, направете по-дълга разходка. Имате голяма нужда от активно движение.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ви ще е запълнен с много делови ангажименти, но можете и да зарежете някои задачи. Нищо няма да се обърка, ако ги разхвърляте в други дни от седмицата. Има опасност от травми на глезените - бъдете внимателни сутринта.

Козирог – 22.12 до 20.01
Трудно ще се организирате за работа днес, но задачите от първостепенно значение не трябва да остават недовършени. Не давайте обещания за подкрепа, особено на хора, за които сте убедени, че имат користни цели. Въобще не допускайте да ви манипулират.

Водолей – 21.01 до 19.02
Дори да се чувствате малко изнервени днес, овладейте емоциите си. Не обръщайте внимание на дребнави разправии. Ако работите по-спокойно, ще се справите с множеството задачи и ще ви остане време да се погрижите за себе си. Идете на козметик, направете масаж.

Риби – 20.02 до 20.03
Вършете само най-належащото. Потърсете помощ от колеги, помолете за съвет, ако не се оправяте с многобройните задачи. Има опасност този понеделник да ви се види безкраен. Предстои ви дълго пътуване, но все още не сте организирали нещата на нужното ниво.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68