Tyxo.bg counter
Стрелец - хороскоп за април 2018

През месец април на 2018 вие, Стрелци, ще имате възможност да утвърдите своя авторитет даже да не направите кой знае какво в кариерното си развитие или в личния си бизнес. Просто така ще се стичат обстоятелствата, че ще се намесвате с точни решения или мнения в най-важния момент. От друга страна няма да ви се работи на пълни обороти и ще се постараете да намерите кой да изпълнява голяма част от задачите ви, но не забравяйте, че е нужен внимателен контрол от ваша страна, след като сте прекият отговорник. Да не се окаже, че трябва да поемете вината след време, а и не само вината.
Голяма част от служителите в различни ведомства съвсем неочаквано за самите тях ще имат възможност да се придвижат напред в кариерата си, не толкова заради постиженията си, колкото заради промяната във вижданията на ръководството. Не се главозамайвайте и не си мислете, че на новата позиция всичко ще върви точно както на вас ви се иска. Може дори да се наложи да правите значителни компромиси със собствените си разбирания. Бъдете нащрек, ако ви предложат да изпълнявате контролни функции спрямо доскорошните ви колеги, помислете дали ви се иска да правите точно това.
Някои от новите проекти на бизнесмените ще изискват по-внимателно оглеждане, ако имат намерение да ги стартират през април. По принцип периодът е подходящ за нови начинания, но си направете много точно предварителните сметки, за да не претърпите парични загуби. Ограничете малко харчовете си за собствени удоволствия. Не ви ли се струва, че напоследък харчите повече отколкото ви позволяват приходите?!
В сферата на любовта не ви очаква нищо романтично. Отношенията с постоянния партньор ще са спокойни, но лишени от радостни емоции, тъй като ще се занимавате с най-различни делови неща, макар и без особена енергичност. Самотните също няма да има на какво толкова да се радват, тъй като не се очертават тенденции за нови връзки или разтърсващи любовни авантюри.
Бъдете бдителни към теглото си, защото има вероятност да натрупате изведнъж няколко наднормени килограма, особено ако рязко намалите физическата си активност. Тъй като няма да сте с много висок енергиен потенциал, е възможно да чувствате често умора в ранните следобедни часове, особено след 15-то число на месеца.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68