Tyxo.bg counter
Козирог - хороскоп за април 2018

За вас, представители на зодия Козирог, месец април на 2018 година няма да донесе големи изненади, но не може да се каже, че ще бъдете доволни от темпото, с което ще се движат нещата, които планирате. Не бъдете нетърпеливи и не се заемайте с нови начинания. Много важно ще бъде да доведете докрай всичко, което сте започнали. Не се доверявайте само на устни уговорки, а изисквайте документи за всичко, което купувате или уговаряте. Има голяма вероятност да вложите лични средства в служебни или общи с други партньори начинания и да се наложи дълго да чакате връщането на парите, което пък ще обърка ваши лични планове.
През месеца ще бъдете много чувствителни и трябва да контролирате изказванията си. Не винаги ще сте прави, когато реагирате остро. Това може да ви създаде емоционален дискомфорт, тъй като сами ще осъзнавате, че сте сгрешили и сте наранили невинни в случая приятели или колеги.
На работното ви място обстоятелствата няма да са много благоприятни и ще пилеете нерви и време. Опитайте се да работите вкъщи, ако това е възможно, а ако не – старайте се да не обръщате внимание на дразнители, които няма как да преодолеете или промените. Промени няма да има, затова се спасявайте тихо и кротко от напрежението в работния ви колектив. Всяка разправия само ще ви натоварва. Особено изразена ще е тази тенденция между 12-то и 20-то число на месеца.
За разлика от деловите ви отношения в личния ви живот ще бъде по-спокойно, ако сами не си създадете затруднения по финансови причини. Близките ви хора ще ви засвидетелстват уважение, обич и разбиране. Точно затова трябва да се пазите и да не пренасяте лошото си настроение от работата у дома. Очакват ви приятни срещи с роднини, кратки пътувания до близки приятели. Ако възнамерявате да започвате ремонтни дейности, оставете ги за по-късно. Не става дума да мързелувате в дома си, но се погрижете спокойствието в него да компенсира нервното натоварване от работата. Занимавайте се повече и с децата си – може би ще останете удивени от тяхното развитие, от напредъка им в някои сфери.
Самотните Козирози могат да си позволят по-дълги пътешествия, а там има голяма вероятност да създадат нова романтична връзка. Само толкова, нещо по-сериозно не се очертава.
Бъдете грижливи към здравето си. Не започвайте тежки диети за отслабване, организмът ви трудно ще ги понесе. Ако наистина трябва да свалите някои килограм, занимавайте се повече със спорт.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68