Tyxo.bg counter
Хороскоп - 20 март

Овен – 21.03 до 20.04
Очаква ви един успешен ден, особено ако се занимавате с математика, компютърни технологии, счетоводство. Финансовото ви благополучие може да зависи от представянето ви днес пред по-висши инстанции. Бъдете търпеливи, изчаквайте събеседниците ви да кажат всичко, което сметнат за нужно и тогава изложете своето мнение. Не споделяйте с интимния си партньор някои свои подозрения относно неговите отношения с ваш приятел. Всичко най-вероятно е плод на вашата ревност и само ще ядосате любимия човек. Пазете се от порязване със стъкло.

Телец – 21.04 до 21.05
Постарайте се днес да не дразните близките и околните си със своето високомерие от една страна, а от друга с несъобразителността си. Ако забележите, че колегите ви се стараят да са по-далече от вас – прекалили сте. Очаквате гости, с които да проведете важен разговор, но най-вероятно е срещата ви да се отложи за друг ден. Трябва да знаете, че това стечение на обстоятелствата е във ваша полза. Днес внимавайте как шофирате.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Не бързайте да вземате семейни решения, тъй като не е редно да направите подобна крачка, без да сте обсъдили нещата с хората, за които се отнасят. Вашето мнение не винаги е най-правилно и днес могат директно да ви го заявят в очите. Планирате големи покупки, но не е моментът сега да ги правите. Ще сте малко раздразнителни в общуването с интимния си партньор и е възможно той да покаже недоволството си от вашето пренебрежение към него. Премълчете и обмислете думите му.

Рак – 22.06 до 22.07
Ако сте подчинени в служебната йерархия, днес работете много отговорно, независимо какво мислите за поставената ви задача. Ако сте началник, трябва да преценявате добре на кого какви ангажименти възлагате. Можете да загубите авторитета си, ако действате необмислено. Внимавайте да не прекалите с коментарите си по адрес на колеги с някакви физически проблеми.

Лъв – 23.07 до 23.08
Денят ви ще бъде изпълнен с успешни начинания по отношение на деловите ви ангажименти. В личен план обаче може да претърпите известни разочарования във връзка с поведението на близки хора. Не бързайте да ги съдите. Изслушайте мотивите им и тогава решавайте как да постъпите. Внимавайте как се държите на обществени места и не предизвиквайте публични скандали.

Дева – 24.08 до 23.09
При малко усилия от ваша страна днес бихте могли да получите значителни финансови постъпления. Намерете време за леки физически упражнения, разходка или други спортни занимания. Вечерта останете в дома си и се отдайте на уединение. Ще имате и значим за бъдещето ви телефонен разговор.

Везни – 24.09 до 23.10
Денят ще благоприятен за вас, но трябва да сте внимателни при работа с документи. Пътуванията днес ще са забавни и приятни. Новите контакти ще внесат разнообразие в живота ви. Бъдете търпеливи с близките си, те разчитат на вас. Помислете дали не прекалявате с алкохола, въобразявайки си, че така се отдалечавате от мисълта за предстоящи неприятни разговори в семейството.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Ще преживеете приятен ден, но е необходимо следобед сами  да си намерите интересни занимания. На вас е отредено днес да се грижите за другите. Не се занимавайте с тежки физически работи. Избягвайте да  коментирате съседите си, за да не си навлечете големи неприятности.

Стрелец – 23.11 до 21.12
Денят ще е много ползотворен за вас, ако се занимавате предимно математика, компютри, чертане, счетоводство. Бързо ще усвоявате информация. Ще ви се отдаде възможност да покажете знанията и уменията си и в различни други области. Трябва да проявите повече разбиране към проблемите на по-младите членове в семейството или поне да не ги съдите за техните решения.

Козирог – 22.12 до 20.01
Бъдете много уверени днес, ако имате намерение да започнете ново начинание, макар че като цяло ще е по-добре да изчакате още малко. Най-малката несигурност от ваша страна може да разколебае партньорите ви в бизнеса. Предстои напрегната работа и трябва да владеете нервите си. Спрете да мрънкате пред близките си по всеки повод, за който не са се съобразили с вашето мнение.

Водолей – 21.01 до 19.02
Очаква ви един напрегнат ден. Много работа, изнервени колеги, а вие няма да сте в отлична форма. Старайте се да владеете нервите си. Вечерта може да възникне в дома ви конфликтна ситуация по финансов проблем. Ако покажете повече зачитане на чуждото мнение, ще е много по-добре за всички.

Риби – 20.02 до 20.03
Предстои напрегната работа и трябва да владеете нервите си. На работното си място избягвайте всякакви пререкания, а в колективни интриги не се включвайте въобще.  Положително ще ви се отрази кратко пътуване. Не отказвайте покана за посещение в дома на близък приятел - ще изкарате приятна вечер.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68