Tyxo.bg counter
Хороскоп - 21 март

Овен – 21.03 до 20.04
Денят е добър за вашите нови начинания, но не драматизирайте всичко. Каквото трябва да вършите, правете го с по-малко коментари. Не се подавайте на провокации, дори да се опитват постоянно да ви предизвикват на работното място. Пазете се от травми на коленете.

Телец – 21.04 до 21.05
Бъдете днес по-мили към близките си хора и не си изкарвайте напрежението върху тях. Добре ще бъде да си планирате дейностите до края на седмицата в днешния ден, който е много благоприятен в тази насока. Не споделяйте плановете си с непознати хора дори да ви вдъхват голямо доверие.

Близнаци – 22.05 до 21.06
Ще бъдете много заети през целия ден. Близки ще се опитат да ви натоварят с още задачи. Само вие можете да прецените дали да покажете, че не желаете да ви въвличат в чужди работи, или да понесете всичко търпеливо. Пазете се от простуда и внимавайте какво ядете – много е вероятно да получите силни стомашни болки, както и метеоризъм.

Рак – 22.06 до 22.07
За вас срядата ще бъде значително приятна, още повече че няма да имате твърде отговорна работа. Допустимо е да отложите някои задачи, ако намерите начин да се освободите за няколко часа и да бъдете с хора, чието присъствие ви радва.

Лъв – 23.07 до 23.08
Бъдете бдителни към всеки непознат, който разпитва за семейството, работата ви, плановете ви за бизнес и т.н. Прекалено много говорите напоследък и това може да ви създаде неприятности. Добре ще е да помислите дали не страдате от мегаломания през последните дни.

Дева – 24.08 до 23.09
Ще бъдете значително нервни и дребнави. Владейте се, не допускайте да засегнете с грубости хора, които наистина ви обичат и се опитват всячески да ви съдействат. Може би имате нужда от една много сериозна почивка, която да ви даде възможност да преосмислите поведението си и отношението към събитията около вас.

Везни – 24.09 до 23.10
Добре ще бъде да дадете воля на въображението си днес. Не премълчавайте идеите си, споделете ги с прекия си началник, обсъдете ги с колегите си. Неочаквано ще откриете, че имате съмишленици, че не всеки ви завижда, че мнозина искрено ви ценят. Бъдете много позитивни и вечерта в дома си. Не търсете "под вола теле" и съхранете добрата атмосфера на всяка цена.

Скорпион – 24.10 до 22.11
Днес можете да си позволите да излезете "извън релсите". Дори да не осъществите всички свои намерения за деня, ще се чувствате великолепно. Енергията ви ще е много силна, емоционалното ви състояние е в пълен баланс. Нищо няма да помрачи доброто ви настроение и трябва да се възползвате от това.

Стрелец – 23.11 до 21.12
В сутрешните часове на деня най-вероятно ще бъдете напрегнати, тъй като важен въпрос няма да ви е напълно ясен и това ще ви изнерви. Постепенно настроението ви ще се подобри, защото ще намерите точното решение. Можете да си позволите малко мързелуване днес, нищо фатално няма, ако забавите изпълнението на свои лични задачи.

Козирог – 22.12 до 20.01
Днес ще имате нужда от много сериозна помощ и затова потърсете хора, на които можете да разчитате. Не се опитвайте да свършите всичко сами, ако не искате да изпаднете и във физическа преумора, и в голяма нервност. Вечерта посетете възрастни роднини, с които имате общи делови планове и уточнете всички детайли, но не допускайте да се стигне до яростни спорове.

Водолей – 21.01 до 19.02
Добре ще е да избягвате всякакви спорове и конфликтни ситуации. Стигне ли се до напрежение с някого, просто изчезвайте. Не е нужно дори да правите опити да се разберете. Търпението ви ще работи във ваша полза. Бъдете много внимателни, ако се налага да работите с химически вещества - пазете се от вдишване на вредни изпарения.

Риби – 20.02 до 20.03
Искате или не, днес ще трябва да давате обяснения за свои решения. Запазете спокойствие и обяснете защо сте постъпили по съответния начин, а ако сте допуснали грешки, направо си признайте. Шикалкавенето само ще усложни атмосферата около вас.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68