Tyxo.bg counter
Водолей - хороскоп за април 2018

Водолеи, за вас настъпва благоприятен период. Можете да сложите в ред някои неща от своето минало и да се устремите само напред. Ако досега сте се колебали да прекъснете или не някои стари връзки, да напуснете определена общност или да останете в нея, вече е моментът да решите категорично това. И по-добрият вариант е да се освободите от неща, които ви дразнят и ги поддържате по инерция или от неудобство да ги прекратите. Така можете да постъпите и с някои стари вещи в дома си, вместо да ги местите от стая в стая или да ги криете в дъното на шкафовете.
Що се касае до деловата сфера, ще бъдете много непостоянни, макар че ще кипите от енергия. С особена сила това важи за ежедневните ви планове. По цели часове ще обмисляте какво трябва да свършите, а после ще бъдете небрежни към задачите си или ще ви се струва, че не е това моментът за осъществяване на определени планове. Няма лошо да се отлагат несъществени неща, но има опасност да бъдете забелязани от ръководителите си и да получите строго наказание. Внимавайте вашето безотговорно поведение да не засегне колегите ви, които бързо ще се настроят срещу вас. Възможно е и никой да не обърне внимание на това, което вършите, но не по-малка е вероятността скъпо да си платите за разсеяността или умишленото отлагане на служебни задачи. Когато става дума за спазване на срокове, за финансови документи, бъдете стриктни, особено през втората десетневка на месеца. По никакъв повод не бягайте от работа или учебни часове.
Избягвайте конфликтите с близките си хора, защото няма да разрешите нито един проблем, ако нервничите. И имайте предвид, че невинаги ще мислите правилно и рационално. Няма да е лошо да се вслушвате в мнението на постоянния си партньор, родителите си и най-добрите си приятели. Те всички ще усещат, че нещо става с вас и ще се стараят да ви помогнат.
Макар че няма да сте в отлична емоционална кондиция, физически ще сте здрави и ще ви се иска да се занимавате със спорт, да се движите сред природата. Използвайте това си желание максимално.


 

Лунни фази

Valid XHTML & CSS | Template Design LernVid.com and ah-68